четвер, 25 жовтня 2018 06:06

Сексуальна юристка покинула роботу і дременула світ за очі
19

34-річна юристка Ліза Джейкобс з міста Остін, штат Техас, покинула свою високооплачувану роботу і здала в оренду будинок. За $15 тис. вона придбала фургон з метою зробити його своїм домом і подорожувати по Америці.

На сторінці Лізи у інстаграмі постійно з'являються нові фотографії з її подорожі. Також вона веде відеоблог на Ютубі, де розповідає про своє життя у дорозі, пишуть dailymail.

"У 2014 моя мати померла від раку грудей. В мене була хороша робота, хороший будинок, люблячий хлопець, але в душі моїй була діра. Я ніяк не могла зібрати себе до купи, і тоді мені в голову прийшла ідея переробити фургон у будинок на колесах і відправитись у подорож" - розповіла Ліза.

Хлопець Лізи приймав активну участь у ремонті фургону. За 4 місяці роботи вони змогли перевтілити звичайний фургон на комфортабельний будиночок. Однак як тільки вони заселились у нове житло, почались проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гори, море й котеня - подружжя заробляє $8 тис. щомісяця завдяки мандрівкам

"Такий спосіб життя підходить не всім. Фургон ніби підсилює усі емоції - що було добре, стає просто чудовим, а що було поганим, стає жахливим. Ми зрозуміли, що не зможемо продовжувати стосунки" - згадує жінка.

Після розриву Ліза на деякий час залишила думки про мандрівку і повернулась до свого дому в Остіні. "Я ніяк не могла зрозуміти, як я сама зможу втілити задумане у життя. Я ніколи не уявляла себе у цій подорожі одною".

Але вже у березні цього року Ліза вирушила у дорогу. За півроку їй вдалось подолати більше 24 тис. км - вона проїхала Техас, Каліфорнію, Колорадо і зараз подорожує по Орегону.

Ліза Джейкобс проміняла роботу в офісі на життя у дорозі
Фото: Instagram/vacayvans
Ліза Джейкобс проміняла роботу в офісі на життя у дорозі
Ліза Джейкобс проміняла роботу в офісі на життя у дорозі
Ліза Джейкобс проміняла роботу в офісі на життя у дорозі
Ліза Джейкобс проміняла роботу в офісі на життя у дорозі

"Часом мені хочеться, щоб поруч був хтось, з ким я б могла розділити обов'язки по кухні, прибиранню чи водінню. Але час, який я проводжу наодинці, наразі дуже важливий для мене. Я знаю, що все станеться у потрібний час" - розповіла мандрівниця.

25-річні маркетолог Маріон Генрі та інженер-будівельник Флоріан Фредет змінили звичний ритм життя, взяли рюкзаки і подорожують світом у пошуках пригод. Пара зібрала всі свої заощадження. На них переробили старий фургон Ford Transit і подорожують Європою разом із котом Сача і собакою Льюїсом

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна юристка покинула роботу і дременула світ за очі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути