четвер, 04 жовтня 2018 12:25

Секс під пильним поглядом Гітлера - показали місце для незвичайних втіх
5

В готелі Villa Love недалеко від Бангкока, Таїланд, влаштували нацистський тематичний номер. Серп і молот, свастика, портрети Гітлера - елементи декору номеру "Комуніст" в секс-готелі. Від свінгерів немає відбою, кажуть власники. "Це жахливо і огидно", - вважають єврейські громади регіону.

Два гігантські зображення Гітлера висять над ліжком королівського розміру. На стіні за телевізором намальована свастика. Комуністичні серп і молот висять на іншій стіні, пише The Sun.

"Це проблема всієї Азії. На жаль, мене це зовсім не дивує. Чесно кажучи, Тайський уряд повинен бути активнішим у запобіганні таким речам", - сказав Ефраїм Зурофф з Центру Симона Візенталя - організації з Лос-Анджелеса, яка бореться з тероризмом, антисемітизмом і сприяє поширенню інформації про Голокост.

"Це жахливо, огидно. Показує повну відсутність знань про Гітлера, шкоду, яку він заподіяв, його страхітливі злочини часів Другої світової війни", - продовжив чоловік.

"Викривати такі речі - дуже важлива робота. Думаю, посольство Ізраїлю займеться цим", - заявив Рабі Канта, єврейський релігійний лідер в Таїланді.

"Один друг розповів мені про кімнату. Мені дуже прикро не тільки за єврейський народ, але і кожну порядну людину. Не уявляю, навіщо комусь так прикрашати номер", - поділився враженнями єврейський турист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вибухає все місто і вогонь освітлює небо" - розкрили найзаповітніше бажання Гітлера

Двоє людей можуть зняти номер на три години за майже $ 10. Біля кожного номеру є критий під'їзд, де відвідувачі залишають своє авто і не бояться, що їх чи їхню машину помітять з вулиці.

"Це за межею, - вважає Абрахам Купер, рабин з Каліфорнії. - В епоху інтернету немає виправдання тому, хто не знає, що Гітлер - один з найгірших монстрів історії. Не може стати виправданням й те, що Гітлер нічого не зробив в Південно-Східній Азії. Якщо б він захопив світ - люди в Азії також стали б його жертвами".

У цілодобовому готелі є номери, стилізовані під Голлівуд, Індію, Японію, фільм "Матриця".

"Кімната "Комуніст" дуже популярна. Люди часто її бронюють", - розповіла Нонг Кунг, адміністратор готелю.

В секс-готелі Таїланду зробили тематиний номер з портретами Гітлера
Фото: thesun.co.uk
В секс-готелі Таїланду зробили тематиний номер з портретами Гітлера
В секс-готелі Таїланду зробили тематиний номер з портретами Гітлера
В секс-готелі Таїланду зробили тематиний номер з портретами Гітлера
В секс-готелі Таїланду зробили тематиний номер з портретами Гітлера

Дослідник Уоррен Теппер із Хемпшира, Англія, та його товариш Метт відкрили підземні тунелі нацистів у місті Дуйсбург, Німеччина. Вони ведуть до секретного підземного бункера. Тут німці випробовували нацистську зброю. Гітлер також їх відвідував, вважають дослідники підземель.

Зараз ви читаєте новину «Секс під пильним поглядом Гітлера - показали місце для незвичайних втіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути