пʼятниця, 15 грудня 2017 09:14

Російська журналістка загнобила колег, які підлещувалися до Путіна

Російська журналістка загнобила колег, які підлещувалися до Путіна
Фото: larouchepac.com

Російська журналістка Тетяна Фельгенгауер розкритикувала своїх колег, які на вчорашній прес-конференції підлещувалися до президента РФ Володимира Путіна.

Про це вона написала на "Эхо Москвы".

"Щось середнє між ялинкою в БК, зборами і чимось ще. Але це точно не прес-конфренеція. І не через те, що ми знаємо заздалегідь відповіді Путіна. Це не прес-конференція через переважну більшість тих, хто акредитувався. Тому що вони прийшли не виконувати свій журналістський обов'язок, а лобіювати, просити, дякувати і підлещуватися. Я не розумію, як можна реготати над дивними жартами і плескати на відповіді президента. Не розумію, як можна кричати, щоб на тебе звернули увагу, перебиваючи колег, яким дали слово. Не розумію, врешті-решт, як можна закрикувати і зашикати саме питання! Мені було безмежно соромно, коли багато хто в залі почав закрикувати Цимбалюка. Ну це ж ганьба!

Очевидно, що майже нікому не потрібні запитання і відповіді. Потрібен лише доступ до Путіна, щоб розповісти про свою проблему і попросити її вирішити. І більше нічого. Журналістикою тут і не пахне", - констатувала Фельгенгауер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповіді Путіна про російські війська на Донбасі з початку війни

14 грудня у Москві відбулася прес-конференція російського президента Володимира Путіна. Цього року на захід акредитувалася рекордна кількість представників ЗМІ - понад 1600. За 3 години 42 хвилини журналісти встигли задати 65 запитань. Глава Кремля відповів далеко не на всі. В більшості ухилився від прямих питань.

На питання кореспондента УНІАН Романа Цимбалюка про різню російських військ на Донбасі заявив, що "російської армії там нема".

Зараз ви читаєте новину «Російська журналістка загнобила колег, які підлещувалися до Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути