Ексклюзиви
неділя, 20 січня 2019 12:13

Російський аналітик спрогнозував кінець режиму Путіна

Російський аналітик спрогнозував кінець режиму Путіна
Путін очолює Росію майже 20 років. Фото: Reuters

Наприкінці 2019 року в Росії почнуться масові протести, які повалять режим Володимира Путіна.

Такий прогноз озвучив російський аналітик, професор Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей в ефірі телеканалу "Еспресо.TV".

Він констатував, що росіяни все частіше скаржаться на низький рівень життя і незахищеність. А ставлення їх до Путіна різко погіршується.

"Кінець 2019 - початок 2020 року може ознаменуватися якимись серйозними соціальними і політичними змінами. Скажімо, масовими виступами. Для Росії це дуже серйозно. Силові варіанти реакції природні, ми цього чекаємо. Але впевнений, що влада не зможе з цим впоратися. Можливо, їй вдасться загасити за допомогою кийків першу хвилю виступів. Але однією хвилею це не обмежиться.

Я впевнений, що коли в Росії почнеться політична криза - зараз вона перебуває в латентній, прихованій фазі - це буде тривала криза, вона триватиме два-три роки. Вона буде супроводжуватися сплесками, спадами, тобто розвиватися нелінійно, а по синусоїді, як і належить політичним кризам. Але результат її буде один: це перезаснування Росії як держави, тобто заснування нової Російської республіки", - сказав Соловей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-ватажок бойовиків ДНР Гіркін проведе у Москві акцію протесту

Рейтинг довіри громадян Росії до незмінного керівника цієї країни Володимира Путіна у січні 2019-го впав до рекордних за останні 15 років 33,4%. За даними соціологів, ще наприкінці грудня Путіну довіряли 36,5% населення. При цьому він і надалі займає перше місце по довірі серед політиків.

Зараз ви читаєте новину «Російський аналітик спрогнозував кінець режиму Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути