пʼятниця, 22 лютого 2019 08:20

Російські пропагандисти заявили, що нападуть на Польщу й Румунію

Російські пропагандисти заявили, що нападуть на Польщу й Румунію
Російські пропагандисти заявили, що нападуть на Польщу й Румунію. Фото: ВладТайм

Кремлівський пропагандист, директор Центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров пригрозив Польщі, Румунії та США знищенням ядерною зброєю.

Така доля спіткає їх, якщо вони розмістять на своїй території ракети, які будуть загрожувати Росії. Про це він заявив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Всі повинні знати: розміщуєте на своїх майданчиках зброю Польща, Румунія? Ну, тоді не буде ні Польщі, ні Румунії. Ми маємо достатньо потужну країну в цьому плані. США? Скільки Путін сказав, 10-15 хвилин польоту до центру прийняття рішень? 10-15 хвилин надзвукового, ось цього нашого "Авангарду" - і не буде ваших США! "- висловився Багдасаров.

Підсумовуючи, він з процитував слова президента країни-агресора Володимира Путіна про те, що існування світу без Росії не має сенсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські телеведучі жорстко потролили кремлівського пропагандиста

Майстриня пісочної анімації, українка Ксенія Симонова, яка свого часу виграла конкурс "Україна має талант" і посіла третє місце в найпопулярнішому талант-шоу світу America's Got Talent: Champions, виявилася прихильницею російського окупанта. До такого висновку можна дійти з її сторінки у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Російські пропагандисти заявили, що нападуть на Польщу й Румунію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути