четвер, 11 листопада 2021 03:14

Рибалці вдалося відбитися від крокодила палицею та кишеньковим ножем

Рибалці вдалося відбитися від крокодила палицею та кишеньковим ножем
Рибалці пощастило залишитися живими після того, як крокодил затягнув його в річку / Getty Images

В Австралії рибалці пощастило залишитися живими після того, як він відчайдушно відбився кишеньковим ножем від гребенястого крокодила, коли той тяг його в річку.

Рибалка, 60 років, ловив рибу на березі віддаленої частини річки Мак-Айвор, недалеко від містечка Хоуп-Вейл, 3 листопада, коли на нього напав хижак. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українському курорті завівся крокодил

Помітивши бика поряд із місцем, де чоловік хотів кинути вудку, рибалка погнав тварину геть, але не помітив, як на нього напав голодний крокодил. Рептилія почала тягнути чоловіка за ногу у річку.

Чоловікові спершу вдалося схопити гілку мангрового дерева, щоб відбитися від хижака. Потім поранити його кишеньковим ножем, ударивши кілька разів на голову. Коли рептилія розкрила пащу, рибалці вдалося втекти. Потерпілий потім поїхав до лікарні. Лікарі сказали, що стан чоловіка стабільний. Мер містечка сказав, що чоловікові пощастило вижити.

Експерти Департаменту довкілля вважають, що крокодил полював на бика.

Гребенястий крокодил - найбільший представник свого роду, а також найбільший прибережний хижак. Самці можуть досягати семи метрів за масою до двох тонн. Регулярно зростають до п'яти метрів. Можуть жити в солоній воді, але, як правило, мешкають у мангрових болотах, дельтах, лагунах та нижній течії річок. Живуть в Індії, Південно-Східній Азії та Австралії. Дорослі самці полюють великих тварин. Іноді нападають на людину.

В американському штаті Юта в готелі алігатор напав на дресирувальницю і затяг її у воду. Інцидент стався на очах відвідувачів під час дитячого дня народження.

Зараз ви читаєте новину «Рибалці вдалося відбитися від крокодила палицею та кишеньковим ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути