пʼятниця, 06 квітня 2018 05:55

РФ і Велика Британія обмінялися звинуваченнями в Радбезі ООН

РФ і Велика Британія обмінялися звинуваченнями в Радбезі ООН
Росія і Велика Британія звинувачують одне одного. Фото: Кореспондент

Постпред РФ Василь Небензя звинуватив британську сторону в веденні пропагандистської війни. Постпред Великобританії Карен Пірс назвала дії Росії безвідповідальними.

"Британці грають з вогнем і ще пошкодують про це", - заявив Василь Небензя на скликаному за російської ініціативи засіданні Ради Безпеки ООН у зв'язку з отруєнням екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля. Він назвав те, що відбувається "театром абсурду", "брудними іграми" і "пропагандистської війною", мета якої - "дискредитувати і делігітимізувати" Росію "методами Геббельса", повідомляє DW.

У свою чергу, постпред Великобританії Карін Пірс назвала дії російської сторони "частиною великої схеми безвідповідальної поведінки". "Нам нічого приховувати, але я підозрюю, що Росія могла б дечого побоюватися", - підкреслила вона в ході різкого обміну репліками з російським постпредом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед отруєнням Скрипаль оформив великий банківський рахунок на доньку - племінниця шпигуна

Крім того, постпред США Келлі Керрі звинуватила Москву в поширенні дезінформації і закликала країни-члени СБ ООН "не бути обдуреними".

Раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей в листі до Радбезу зазначила, що причетність Росії до атаки в Солсбері "вельми вірогідна".

Зараз ви читаєте новину «РФ і Велика Британія обмінялися звинуваченнями в Радбезі ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути