Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2018 12:31

Перед отруєнням Скрипаль оформив великий банківський рахунок на доньку - племінниця шпигуна

Перед отруєнням Скрипаль оформив великий банківський рахунок на доньку - племінниця шпигуна
Сергій Скрипаль ніби-то переоформив свій рахунок на доньку Юлію, стверджує його племінниця. Фото:asn.in.ua

Напередодні отруєння донька колишнього ГРУшника Сергія Скрипаля Юлія отримала від батька генеральну довіреність на володіння таємним рахунком на майже $185 тис.

У банку знаходилися гроші від продажу будинку Олександра - сина отруєного шпигуна - та його дружини Наталі. Чоловік загинув за таємничих обставин 2017 року у російському Санкт-Петербурзі. Про це виданню Daily Mirror розповіла племінниця отруєного шпигуна Вікторія Скрипаль.

Наталя продала будинок чоловіка. Половину грошей взяла собі, а половину поклала на рахунок в один із російських банків. Сергій Скрипаль мав доступ до цього рахунку. Наприкінці лютого передав керування ним своїй доньці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отруєння Скрипаля: "Новачок" міг потрапити через російську гречку

Раніше Вікторія Скрипаль розповідала російським ЗМІ, що головною ціллю нападу була саме Юлія. Її ніби то отруїла майбутня свекруха. Юлія зустрічалася з сином високопоставленої чиновниці одної із служб безпеки Росії. Планували весілля. Мати не могла стерпіти, щоб її син одружився з донькою "зрадника". Сергій Скрипаль став випадковою жертвою, розповідала Вікторія. На її слова посилалися також Daily Mail.

Жінка може стати першою з родичів, хто отримає візу та право зустрітися із потерпілими.

США та Росія не виключають можливості взаємного арешту бізнес-активів та подальших санкцій через отруєння Скрипалів. Про це заявили офіційні представники всіх сторін.

США також розглядають можливість посилення візового режиму з РФ та поглиблення санкцій. Діятимуть з огляду на зустрічні випади Кремля. Про це заявив посол США в Москві Джон Гантсман.

Британія пригрозила заборонити продаж російських облігації на своїх біржах. Такі обмеження погодилася розглянути голова британського уряду Тереза Мей.

У лютому 2018-го російські банки через торги у Лондоні продали єврооблігацій на $4 млрд, повідомляє The Guardian. Половину цих цінних паперів продали на Лондонській біржі. Теперішні санкції, введені проти російських банків після отруєння Скрипаля, не забороняють такі операції.

"Це буде дуже погано не тільки для нас, а й для іноземних інвесторів", - прокоментував можливість заборони продажу єврооблігацій заступник міністра фінансів РФ Олексій Мойсеєв.

Зараз ви читаєте новину «Перед отруєнням Скрипаль оформив великий банківський рахунок на доньку - племінниця шпигуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути