Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2018 09:46

Розкрили пікантні подробиці роману Вінстона Черчилля та куртизанки

Автор: Daily Mail
  Уїнстон Черчилль в циліндрі, довгому пальто і тростиною, йде в Вестмінстерське абатство з дружиною Клементиною в 1930 році
Уїнстон Черчилль в циліндрі, довгому пальто і тростиною, йде в Вестмінстерське абатство з дружиною Клементиною в 1930 році
Автор: Daily Mail
  Доріс Делевінь та Вінстон Черчилль зображені на пляжі біля вілли Шато- дель-Орізон на півдні Франції в середині 1930-х років.
Доріс Делевінь та Вінстон Черчилль зображені на пляжі біля вілли Шато- дель-Орізон на півдні Франції в середині 1930-х років.

Таємні сторінки біографії британського державного та військового діяча Вінстона Черчилля доводять, що у нього був роман з куртизанкою Доріс Делевінь. В той час політик був офіційно одружений.

Британський телеканал Channel 4 у березні покаже документальний фільм "Таємна пригода Черчилля" (англійською - Churchill's Secret Affair) присвячений походенькам політика, повідомляє Daily Mail.

Черчилль та Доріс познайомилися у Парижі у 1930-му. Політику тоді було близько 58 років. Він втратив на певний період владу - 1929-го вибори виграли його політичні конкуренти - "торі". Того ж року обвалилися біржі на Вол-стріт.

У 1930-х Черчилль відвідав Францію. Там на віллі лорда Бівербрука (канадського та британського газетного магната) його познайомили із найбільшою спокусницею свого часу Доріс Делевінь. Змогла звабити політика завдяки своєму знаменитому "потиску руки Клеопатри", говорять. За іншими свідченнями, вони зустрілися на віллі американської бізнес-вумен Мексін Елліот.

Черчилль нібито намалював щонайменше два портрети куртизанки. Потім провів ніч із Доріс у готелі "Рітц". Після того сказав куртизанці: "Доріс, ти і мертвого піднімеш!"

Важко уявити собі Черчилля в образі коханця, говорять журналісти. Його знають як героя війни. До сексу він видавався байдужим. Всі знають про його непохитну відданість дружині Клементині. Вона не мала видатної зовнішньості.

Журналісти зазначали, що свідчення інтимного зв'язку не мають твердого підґрунтя. Все змінилося після анонсу фільму. З'явилися нові свідчення про інтрижку політика. Знайшли інтерв'ю приватного секретаря Черчилля сера Джона Колвіла. Той підтверджував, що політик був знайомий із Доріс та зустрічався із нею.

"Вінстон Черчилль взагалі не був сексуальним чоловіком, і я не думаю, що за своє 55- чи 60-річне життя він спав з кимось на стороні. Хіба що окрім одного випадку", - говорив Колвіл у 1987.

"Леді Черчилль не була з ним на той час. І під місячним світлом Франції у нього трапилася інтрижка", - продовжував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство на субмарині "Наутілус": коханка Мадсена розповіла нові подробиці

"У них була інтрижка. Коли Черчилль прийшов, всій прислузі дали вихідний. Наступного дня Доріс розповіла про все моїй матері", - розповіла в інтерв'ю Channel 4 племінниця куртизанки Керолін Делевінь.

Роман між політиком та Доріс тривав з 1933 по 1937 рік, стверджують французькі журналісти.

Польщу здали Радянському Союзу після Другої світової, розповів Gazeta.ua Львівський історик Андрій Козицький. "Я вважаю, що краще дозволити Росії наїстись. Росія — це як велика тварина, яка довгий час голодувала. Якщо ми обмежено нагодуємо її, тоді уникнемо небезпеки, що вона кинеться на нас та роздере нас на клапті. Подумайте, можливо, через багато десятиліть, ті народи, які ковтне російський велетень, можна буде випустити з його живота", - пояснив здачу Польщі комуністам Вінстон Черчилль..

Зараз ви читаєте новину «Розкрили пікантні подробиці роману Вінстона Черчилля та куртизанки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути