неділя, 21 травня 2017 17:41

Путін дав Трампу роль "корисного ідіота"

Путін дав Трампу роль "корисного ідіота"
Трамп перебуває у повній залежності в Путіна. Фото twitter.com

Президент Росії Володимир Путін використовує Дональда Трампа в своїх політичних іграх. В деяких моментах американських президент навіть не розуміє прихованого підтексту від колишнього КГБіста.

"В часи холодної війни в шпигунів КГБ був термін "корисного ідіота". Це була "наївна людина, яка була під контролем Кремля і могла в часи потреби використана на користь для завдання розвідника". Так от роль Дональда Трампа якнайкраще підкреслює цей термін. Він у повній залежності від Путіна, але для виду може показувати свою автономність", - розповів німецькому виданню генерал Майкл Хайден, колишній директор Центрального розвідувального управління США.

"США стала схожою до Нікарагуа, адже Трамп звільнив людей, які публічно виступали проти політичної позиції адміністрації. Це я про звільнення голови національної безпеки, генерального прокурора і директора Федерального бюро розслідувань".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після російських хакерів в країну входять військові на танках.

Трамп готується до імпічменту. Адвокати в офісі юристконсульта Білого дому провели нараду з експертами щодо порядку імпічменту президента та почали збирати інформацію про те, як така процедура працює.

Зараз ви читаєте новину «Путін дав Трампу роль "корисного ідіота"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути