четвер, 21 липня 2022 21:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Психопат і садист – американський психіатр поставив діагноз Путіну

Психопат і садист – американський психіатр поставив діагноз Путіну
Президент Росії Володимир Путін має явні психічні особливості. Фото: eastnews.ua

Президент Росії Володимир Путін – психопат, з ознаками садиста. Про це каже американський психіатр та професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон.

Він довго спостерігав за Путіним та зробив висновок щодо його психічного здоров'я, передає The Insider.

Феллон поспілкувався з колишніми очільниками України, та представниками керівництва Росії, Чечні, Білорусі та Німеччини. Вивчив усе про його виховання та становлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін здох уже" – телефонна розмова бойовика

Професор вважає, що в такому психічному стані Путін може використати ядерну зброю. Російський президент мав важливі передумови для розвитку розладів особистості кластера B.

"Це було схоже на травму молодого Гітлера, коли він вважав, що Німеччину зрадили перші лідери Веймарської республіки наприкінці Першої світової війни. Потім 2011 року Путін став свідком болісної смерті лівійського диктатора Каддафі, що не могло не стривожити його глибинний страх насильницької зміни режиму. Все неочевидне розкрилося останні кілька років, а особливо яскраво — останні кілька тижнів до 24 лютого. Путін, як Гітлер, розкрив свою справжню сутність, і стало зрозуміло, що він діє саме як психопат, а не соціопат, і точно не як звичайна людина з поганими схильностями", – зафіксував Феллон.

Путіна може бути злоякісним нарцисом із рисами садиста.

"Крім важкого дитинства, у дорослому житті Путіна було кілька травм, одна з яких очевидна — розпад Радянського союзу. Що призвів до створення сучасної незалежної України", - розповів психіатр.

Професор наголосив, що Путін володіє ядерною зброєю. Це робить його небезпечним. Контроль над ситуацією міг би взяти у руки якийсь розсудливий і рішучий генерал. Але невідомо, чи є у Росії такі люди.

Психіатр радить поступово і постійно тиснути на Путіна. Він неодмінно помилиться. Це найкраща тактика у боротьбі з психопатами. Потрібно зберігати тиск, не роблячи різких рухів.

У Сполучених Штатах Америки не думають, що Росія готова застосувати ядерну зброю, про це заявив президент США Джо Байден.

Наприкінці червня президент РФ Володимир Путін заявив, що Білорусі передадуть ракетні комплекси "Іскандер М" і що ці ракети можуть мати ядерні боєголовки.

Зараз ви читаєте новину «Психопат і садист – американський психіатр поставив діагноз Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути