вівторок, 26 грудня 2017 08:31

Психолог про Путіна: в його мові жестів - чоловіча завзятість

Психолог про Путіна: в його мові жестів - чоловіча завзятість
Образ Володимира Путіна розрахований на те, щоб демонструвати величезний спектр талантів президента Росії. Фото: flickr.com

Центральний елемент мови жестів російського президента Володимира Путіна - це "чоловіча завзятість"

Путін виразно рухається як рішуча і цілеспрямована людина, але деякі його жести видають нетерплячість, розповів в ефірі Sky News британський психолог Пітер Коллет.

Образ Володимира Путіна розрахований на те, щоб демонструвати величезний спектр талантів президента Росії. Будь-яка його дія повинна показувати: він в змозі вирішити будь-яку проблему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Siemens не зміг довести російському суду, що його обдурили з турбінами

Коллет зазначає, що в записах видно, як Путін виголошує промови, а його підлеглі слухають його, зберігаючи шанобливе мовчання. Подібні сцени створюють враження владної дистанції, зазначає психолог.

Хода Путіна демонструє старий вишкіл КДБ, так як ліва рука робить набагато довші махи, ніж права. За даними психологів, раніше агентів вчили ходити так, щоб права рука була завжди зафіксована для того, щоб потягнутися за захованим пістолетом. Як би там не було, хода Путіна створює враження, що він молодий, енергійний і рішучий, - він виглядає людиною, у якого є своє покликання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Путіна влаштували "грузинський" перформанс в стилі Саакашвілі

"Він - справжній російський мачо, ну, або, як висловився б Трамп, "людина, яку вже точно невдахою не назвеш", - резюмував психолог.

У рамках справи екс-радника президента Дональда Трампа Пола Манафорта, ФБР розслідує можливе відмивання грошей соратниками російського президента Володимира Путіна через кіпрський банк FBME.

Зараз ви читаєте новину «Психолог про Путіна: в його мові жестів - чоловіча завзятість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути