Ексклюзиви
пʼятниця, 21 травня 2021 14:30

Принц Гаррі розповів, як після смерті матері підсів на алкоголь і наркотики

Принц Гаррі розповів, як після смерті матері підсів на алкоголь і наркотики
Принц Гаррі на похороні дідуся, принца Філіпа, чоловіка королеви Єлизавети ІІ, який помер у віці 99 років, 17 квітня 2021 року / Reuters

Принц Гаррі розповів, що зловживав алкоголем і наркотиками, щоб заглушити біль після смерті матері, принцеси Діани 1997 року. І звинуватив британську королівську сім'ю в нехтуванні ним і його дружиною Меган Маркл, через що остання, начебто, навіть думала про самогубство.

Гаррі, якому зараз 36 років, розповів про психологічні травми, яких зазнав від утрати матері, принцеси Діани, в автокатастрофі в Парижі. Тоді йому було 12 років. Про це пише Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаррі й Меган мають відмовитися від своїх титулів - королівська сім'я

"Я був готовий пити з горя, вживати наркотики, пробувати й робити все, що змушувало б мене почуватися менш паскудно, ніж почувався на той момент. Я, імовірно, пив тижневу норму на день, і не тому, що мені подобалося, а тому, що намагався щось приховати в собі", - розповів Гаррі Опрі Вінфрі в серіалі Apple TV, який вийшов на екрани в США.

Гаррі розповів, що згадки про втрату матері посилили страхи щодо власної дружини Меган, коли та боролася з думками про самогубство кілька років тому. Він вважає, що тоді британська королівська сім'я нехтувала ними обома.

"Це було настільки несправедливо щодо мене після всього, що сталося з матір'ю. Я міг утратити іншу жінку у своєму житті, з нашою дитиною, яку вона носила. Почувався абсолютно безпорадним. Думав, родина допоможе. Але на будь-яке прохання було повне мовчання чи байдужістю", - розповів Гаррі.

Це не вперше звучала публічна критика британської королівської сім'ї з боку Гаррі. Монарша родина, яку очолює 95-річна королева Єлизавета II, і в якій також є 72-річний батько Гаррі, принц Чарльз, і брат, принц Вільям, пережила раніше кризу в стосунках із Гаррі, коли він і Меган звинуватили королівську сім'ю в нечуйності та расизмі.

Королева сказала, що засмучена, дізнавшись про досвід Гаррі й Меган, після їхнього першого інтерв'ю американській телеведучій Опрі Вінфрі кілька місяців тому. Зараз вийшло друге інтерв'ю Гаррі з Вінфрі.

Королева натомість каже, що, хоча їхні спогади про життя Гаррі й Меган у монаршій родині можуть відрізнятися, сім'я розгляне звинувачення, пов'язані з расизмом, про які заявили Гаррі й Меган. Остання казала в попередньому інтерв'ю Вінфрі, що один неназваний член королівської родини зробив расистські зауваження про їхнього сина Арчі до його народження.

Гаррі тайМеган відмовилися від королівських титулів рік тому навесні 2020 року й перебралися в США. Там дають численні інтерв'ю про життя королівської родини, отримуючи за це багатомільйонні гонорари.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі розповів, як після смерті матері підсів на алкоголь і наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути