середа, 21 липня 2021 13:24

Додаток перетворює картини в порно. Музеї судяться з Pornhub

Додаток перетворює картини в порно. Музеї судяться з Pornhub
Картина Тиціана "Венера з Урбіно" з галереї "Уффіці" перетворена за допомогою програми в непристойне відео / Wikimedia Commons

Низка художніх галерей подали в суд на сайт Pornhub через додаток, який перетворює відомі картини світових художників в непристойні короткі секс-відео.

Сайт для дорослих запустив додаток Show Me The Nudes. Глави світових музеїв і галерей подали в суд за порушення авторських прав. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати в захваті: відома легкоатлетка пішла в порно

Сайт змінює назву відомих картин і перетворює їх в порно. Так "Мона Ліза", наприклад, стає "Моною З-Лізою".

Національна галерея в Лондоні входить до шести європейських галерей, представлених на сайті для дорослих.

Презентацію на Pornhub провела італійська порноактриса Чиччоліна, чиє відеовідтворення Венери художника Боттічеллі перетворюється в оргію.

Представник музею у Флоренції сказав, що ніхто не давав дозволу на експлуатацію або використання цього мистецтва. В Італії кодекс культурної спадщини передбачає, що для використання зображень музею в комерційних цілях необхідний дозвіл, який встановлює умови та оплату. Очевидно, музей навряд чи б видав дозволи в цьому випадку.

Представник Лувру в Парижі сказав, що Pornhub отримав листи від їхніх юристів, і вони очікують, що роботи будуть негайно зняті.

В Австралії колишнього поліцейського Закарі Мейдмент звільнили з поліції за те, що він вживав кокаїн з грудей порномоделі Playboy Тіани Хансен. Чоловік зареєструвався на платформі для продажу інтимного контенту Onlyfans і там прославився.

Зараз ви читаєте новину «Додаток перетворює картини в порно. Музеї судяться з Pornhub». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути