вівторок, 19 травня 2009 18:05

Приходько образилася на Україну і змінює батьківщину (ФОТО)

Отримавши 11 місце на "Євробаченні-2009" Настя Приходько розридалася і назвала батьківщиною Росію.

Водночас 12-те місце на тому ж таки конкурсі представницю України Світлану Лободу надихнуло на подальшу боротьбу, а перемогу норвежця вона прийняла як гідну.

Так, у понеділок на програмі "Шустер Live" Свєта у прямому ефірі заявила, що перемога Норвегії в особі Олександра Рибака - абсолютно заслужена і справедлива. Водночас ще раніше Лобода заявила журналістам, що хоче і може представляти Україну і на "Євробаченні-2010".

В свою чергу українка Анастасія Приходько, яка виступала на конкурсі від Росії, не забула опосередковано вколоти Лободу:

"Все просто офігенно! Сподіваюся, Україна зрозуміє, що треба було посилати на "Євробачення" мене, адже я обійшла Лободу на 20 балів", - цитує слова Насті "Сегодня".

Правда, судячи з першої реакції Насті одразу після оголошення переможця-2009, "поразка" на конкурсі стала для неї досить травматичною. І чому Росія дала Україні всього лише 2 бали її турбувало набагато менше, ніж чому Україна дала Росії - "всього 8".

"Не знаю, для мене це не дуже дивно. Насправді більше здивувало інше: чому Україна дала всього 8 балів мені? Я співала українською мовою, нехай і за Росію", - обурено питалася Приходько, коментуючи результати "Євробачення".

"Знаєте, мені справді дуже образливо, я не очікувала такого від своєї країни, від України. Адже в Україні у мене було стільки проблем, але я все ж таки приїхала у Москву на "Євробачення". І коли Україна поставила 8 балів мені, людині, яка співає від України за Росію, яка намагається, щоб ці країни були єдині..," - жалілася далі Настя, яка виконувала на конкурсі пісню "Мамо".

Така ситуація, за словами Приходько, змушує її змінити свої погляди.

"...Тому що Україна, моя батьківщина, довела: її не цікавлять свої артисти. Україна не витягує своїх, а давить і тільки давить їх. Але ж потрібно робити навпаки - хоч якось підтримувати своїх", - впевнена дівчина.

А потім Приходько заявила:

"Тому тепер я дійсно буду вважати, що Росія - це моя батьківщина, моя країна. І якщо від мене це буде залежати, я постараюся зробити все можливе, щоб надалі Росія завжди була тільки першою", повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Приходько образилася на Україну і змінює батьківщину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути