понеділок, 18 травня 2009 17:56

Лобода повернулась, як переможниця (ФОТО)
8

Під час прес-конференції в Києві Світлана Лобода сказала, що наступного року знову збирається на "Євробачення", щоб довести, що варта вищого місця.

"Мусимо досягти максимально високих результатів! Коли бачили, як голосували - просто не могли в це повірити. Після 2 балів від Росії я запропонувала своїм піти випити чаю. Мої бек-вокалістки плакали. У нашій делегації було 23 людини, хоча у грецькій було аж 600. Ми жили в економ-режимі. Я, Алан Бадоєв та ще кілька людей жили в нормальному готелі. Інші - в таких, що їх краще не показувати", - поскаржилась співачка.

Хвалилася, що російські артисти її підтримували.

"Філіп Кіркоров щодня підходив, казав, що Україна не перестає дивувати "Євробачення". Лоліта Мілявська всюди ходила в нашій фірмовій футболці. Навіть Володимир Жириновський агітував голосувати за Україну. Пообіцяв, що особисто віддасть нам свій голос", - запевнила Лобода.

Раніше після Євробачення співачка збиралася відпочити в Непалі, але плани змінилися.

"Не вийде, бо вже завтра маю концерт у Москві. Випустили там альбом "Антикризова дівчина". Скоро запускаємо колекції одягу в Росії та Німеччині", - поділилася з журналістами українська учасниця "Євробачення".

Постановник номеру співачки Алан Бадоєв образився на організаторів конкурсу, які не дозволили Лободі спуститися на сцену зі стелі.

"Білану дозволили літати, а нам ні. Звісно, я ображений, але суть не в цьому. Наступного разу зробимо щось зовсім неочікуване. Мені здається, треба буде підключати космонавтів", - розповів кліпмейкер.

Між тим, навколо підсумків голосування на "Євробаченні" розгорається скандал. Згідно із заявою віце-президента Першого національного каналу України Романа Недзельського Україна насправді поставила Росії не 8 балів, а нуль. Проте за дві хвилини до того, як вся Європа дізналася симпатії українців, виявилось, що співвітчизники оцінили пісню Анастасії на 8 балів. Організатори "Євробачення-2009" намагалися "зам"яти" грандіозний скандал, пов"язаний з російською учасницею, отож фінальні оцінки можуть бути переглянуті.

Нагадаємо, переможцем "Євробачення-2009" став Олександр Рибак (Норвегія) з піснею "Fairytale", друге місце посіла Йоганна Гудрун Йонсдоттір (Ісландія), третє місце у дуету, який представляв Азербайджан, Айсель Теймурзаде та Араш.

Переможець за підсумками голосування одержав 387 балів, у Йоганни - 218, у азербайджанців - 207 балів.

Український представник на "Євробаченні-2009" Світлана Лобода з піснею "Be My Valentine! (Anti-crisis Girl)" зібрала 76 балів (12-е місце). Анастасія Приходько, яка представляла Росію, посіла 11-е місце, набравши 91 бал.

Усі фото Наталія Чубенко/Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Лобода повернулась, як переможниця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути