четвер, 21 грудня 2017 14:54

Правління Путіна висміяли за 2 хвилини у стилі Сімпсонів

  Роки йдуть, а мультфільм лишається актуальним
Роки йдуть, а мультфільм лишається актуальним

В мережі отримав друге життя сатиричний короткометражний мультфільм під назвою "12 років Путіна за 2 хвилини" 2012 року.

Відео стало знову популярне серед користувачів перед черговими президентськими виборами. Люди стверджують — за 5 років більшість проблем залишаються актуальними.

Автор ролика — російський блогер Єгор Жгун - надихнувся ідеєю серіалу The Simpsons. Роль Путіна "зіграв" один із персонажів — містер Бернс. Мультфільм зроблений у стилі відео нью-йоркського фотографа Ноа Каліна. Відомий тим, що кожного дня фотографує своє обличчя, потім монтує відео та викладає його в YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Західні журналісти спрогнозували, чим закінчиться політика Путіна

За менше ніж 2 хвилини довкола Путіна змінюється оточуючий простір. Приходить і йде Єльцин, помирає Ахмат Кадиров (портрет на столі в чорній рамці) і приходить Рамзан Кадиров. Стається теракт під час мюзиклу "Норд Ост", трагедія в школі в Беслані. Саджають та звільняють Олексія Ходорковського. Із немовляти виростає Дмитро Медведєв. В певний момент він відбирає царську шапку у Путіна, а потім знову стає немовлям. Стіна позаду президента обростає плакатами з його героїчними образами. Зовнішність також зазнає змін: він лисіє, у нього з'являється хижа посмішка, котра перетворюється на міцно стиснуті губи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог розповів, коли Путін заплатить за все

Повідомлення з хештегом #ПутінКрут, якими "ВКонтакті" почався флешмоб на підтримку президента Росії Володимира Путіна, масово відправили з акаунтів померлих людей. Повідомлення з хештегом #ПутінКрут з'явилися після великої прес-конференції Путіна 14 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Правління Путіна висміяли за 2 хвилини у стилі Сімпсонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути