четвер, 27 жовтня 2022 06:17

Спецтема: Війна Росії проти України

"Прагне зміни влади в Києві" – аналітики США проаналізували останні висловлювання Путіна

"Прагне зміни влади в Києві" – аналітики США проаналізували останні висловлювання Путіна
Риторика російського диктатора Володимира Путіна свідчить про те, що він не відмовився від своїх цілей у війні проти України – ISW. Фото: facebook.com/MIDRussia

Висловлювання президента Росії Володимира Путіна про війну в Україні свідчать про те, що він і досі тримається мети, задля якої почав повномасштабне вторгнення.

Очільник Кремля під час зустрічі з представниками спецслужб Співдружності незалежних держав (СНД) просував пропагандистські тези, повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW).

"Путін заявляв, що "Україна втратила суверенітет" і "Сполучені Штати Америки використовують Україну як "таран" проти Росії, Білорусі, ОДКБ і СНД", – ідеться в аналізі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через "могилізацію" Путіна почалося протистояння у Кремлі – американський генерал

Аналітики зауважили, що маразматичні висловлювання свого диктатора підтримав спікер Держдуми В'ячеслав Володін. Депутат говорив, що "Україна окупована НАТО" й "стала колонією США".

В ISW наголосили, що така риторика несумісна з рівноправними переговорами з Києвом про припинення вогню, а із закінченням розпочатої Росією війни й поготів.

"Натомість це рішуче свідчить про те, що Кремль все ще прагне воєнної перемоги в Україні й зміни влади в Києві, що вплинуло б на переорієнтацію України від Заходу. Це також вказує на те, що мета Путіна виходить за межі території, яку він намагався анексувати", – додали аналітики.

Зустріч з представниками спецслужб СНД, про яку йдеться, відбулася 26 жовтня. На ній президент Росії вперше публічно переказав маячню про "брудну бомбу" й звинуватив Україну.

Американський генерал Бен Годжес переконаний, що Збройні сили України можуть відкинути росіян на території, окуповані до 24 лютого, протягом наступних двох місяців.

Зараз ви читаєте новину «"Прагне зміни влади в Києві" – аналітики США проаналізували останні висловлювання Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути