середа, 22 січня 2020 01:32

Потужний циклон накрив Іспанію: серед загиблих - українець

Потужний циклон накрив Іспанію: серед загиблих - українець
Високі хвилі біля берегового маяка в Кане-ан-Руссійон на півдні Франції, 21 січня 2020 року. Фото: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Циклон "Глорія" приніс в Іспанію негоду з низькими температурами та сильними снігопадами.

Повідомляють про загибель 5 людей, серед яких і 55-річний українець, пише іспанське інформаційне агентство Europa Press.

Тіло українця знайшли в муніципалітеті Каркайшент, що у Валенсії, без симптомів насильства. Вважається, що він загинув через погодні умови. Причини смерті досліджують.

Раніше ЗМІ повідомляли про чотирьох загиблих: 44-річний чоловік потрапив у смертельне ДТП; на 63-річного чоловіка впав дах; 54-річна жінка померла від обмороження; ще один чоловік віку близько 70 років був знайдений із ознаками гіпотермії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Канаді розбушувався сніговий шторм: промовисті фото та відео

Негода 22 січня порушила звичний ритм життя передусім у районі Валенсії — закрили десятки автошляхів та портів. Роботу залізничного транспорту частково призупинили в окремих регіонах країни.

Закрили частину шкіл — заняття не відвідують близько 200 тисяч учнів, передусім в Каталонії та Автономній області Валенсія.

"Глорія" вже досягла берегів Франції, зокрема департаменту Східні Піренеї на півдні країни. У регіон направили десятки поліціянтів і пожежників для подолання можливих руйнівних наслідків негоди.

Зараз ви читаєте новину «Потужний циклон накрив Іспанію: серед загиблих - українець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути