Ексклюзиви
середа, 01 вересня 2021 16:05

Постоялець готелю залишив працівникові у спадок $27,5 тис.

Постоялець готелю залишив працівникові у спадок $27,5 тис.
Таскінц Дасдану залишив великий спадок постоялець Чарльз Кортні / Mirror

Британець, який відвідував один готель у Туреччині впродовж 40 років, залишив турецькому працівникові готелю за заповітом $27,5 тис.

86-річний Чарльз Кортні подружився із 41-річним Таскіном Дасданом і залишив йому після смерті багатство. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські рятувальники вилетіли в Туреччину для боротьби з масштабними пожежами

Колишній хімік пивоварні Чарльз, дружина та друзі відпочивали в готелі щороку. Британець завжди зупинявся в кімнаті 401, яка стала відома як "Кімната Чарлі". Коли 2009 року померла дружина Міріам після 58 років шлюбу, Чарльз продовжував відвідувати готель без неї.

"Вони були схожі на меблі. Оскільки всі були приблизно одного віку, група поступово зменшувалася, адже вони вмирали. Чарльз був одним з останніх, коли помер 2014-го. Але потрібно багато років, щоб розібратися з його майном. Юристи з Великої Британії вийшли на контакт із Дасданом і колегами, коли дізналися, що залишив йому в спадок Чарльз", - каже працівник готелю.

Чарльз написав у заповіті, що залишив гроші Таскіну на навчання дітей.

Таскін, який працював у готелі KoruMar Hotel Deluxe в Кушадаси з 1990 року, каже, що вперше почув про спадок, коли на початку цього року з готелем зв'язалися британські юристи.

"Чарлі був для нас не гостем, а другом. Коли отримали звістку про його смерть, засмутилися. Можливо, мені більше не доведеться працювати, але, думаю, залишуся на роботі. Мені подобається спілкуватися з людьми", - говорить Дасдан.

11 серпня православна церква відзначає Різдво Миколи Чудотворця. Після смерті батьків Чудотворець отримав великий спадок, який вирішив роздати бідним. Вважають, що Микола був причетний до руйнування язичницьких храмів. Зокрема, знищив храм Артеміди.

Зараз ви читаєте новину «Постоялець готелю залишив працівникові у спадок $27,5 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути