неділя, 14 квітня 2019 12:10

Побили депутата Держдуми, який хотів викупити пів-України

Побили депутата Держдуми, який хотів викупити пів-України
У Санкт-Петербурзі побили депутата Державної Думи Росії Віталія Мілонова, який назвав Україну "Євросомалі" і запропонував викупити половину її території. Фото - 24СМИ

У Санкт-Петербурзі побили депутата Державної Думи Росії Віталія Мілонова, який назвав Україну "Євросомалі" і запропонував викупити половину її території.

Інцидент трапився ввечері в суботу, 13 квітня, на штрафмайданчику на дорозі на Турухтанні острови. Депутат вже звернувся в поліцію із заявою. За словами Мілонова, тілесні ушкодження йому наніс 31-річний старший адміністратор стоянки.

"Я поїхав допомогти приятелеві, у якого вкотре невідомо за що евакуювали машину. Виявилося, що вона знаходиться на штрафмайданчику, при цьому машину хлопцеві пошкодили, поки евакуювали. Коли я приїхав на стоянку, то побачив, як там працюють — п'яні евакуаторщики просто втекли від нас, лаючись. Коли попросив показати документи, вони стали намагатися бити нас дверима, вимагати, щоб ми повністю оплатили готівкою стоянку", — заявив депутат Держдуми в коментарі 78.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російсьий депутат побився з геями

Коли ж Мілонов відрекомендувався, почув, що "у них все добре прикрите, і вони будуть робити так, як вважають за потрібне". Депутат пообіцяв внести ініціативу про скасування платної евакуації в Петербурзі. Він також додав, що ніяких травм не отримав і йому "ні за що не соромно".

У російському Санкт-Петербурзі активісти лівих сил у Пулківському парку "поховали" 8 депутатів партії "Єдина Росія". Так активісти покарали "єдиноросів" за прийняття закону про підвищення пенсійного віку для росіян. На могильних плитах були зображені Віталій Мілонов, Сергій Вострєцов, Володимир Катеньов, Євген Марченко та інші депутати з Петербургу.

Зараз ви читаєте новину «Побили депутата Держдуми, який хотів викупити пів-України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути