неділя, 02 червня 2019 13:18

Племінниця розвідника Скрипаля написала книжку про отруєння

Племінниця розвідника Скрипаля написала книжку про отруєння
Вікторія Скрипаль написала книжку про отруєння. Фото: "Известия"

Племінниця екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля Вікторія опублікувала в інтернеті перший розділ книги по отруєння в британському Солсбері.

Перший розділ отримав назву "Бесіди з чорним котом". Розповідає, як вперше дізналася про отруєння "новачком", повідомляє ТСН.

"Новина, яка вискочила подібно страшному оскалу дракона до нас, в тиху провінційну ідилію вечора понеділка з безкрайніх просторів світової мережі в одну мить занурила нас у болотину жаху, в якій ми живемо з чоловіком і нашими дітьми з того вечора до цього дня", - розповідає Вікторія Скрипаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отруєння Скрипалів: ЗМІ назвали ім'я третього підозрюваного

Разом із книгою вона планує опублікувати раніше невідомі фотографії з сімейного архіву. Скрипаль зазначила, що періодичність виходу глав і знімків буде залежати від реакції аудиторії.

На початку березня 2018-го у британському Солсбері у важкому стані були виявлені екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його донька Юлія. Британська прем'єрка Тереза ​​Мей пізніше заявила у парламенті, що Скрипалі були отруєні речовиною "Новачок" (А-234), розробленою в Росії. У Москві відкинули ці звинувачення, заявивши, що всю хімічну зброю РФ знищено 2017-го під контролем Організації із заборони хімічної зброї.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця розвідника Скрипаля написала книжку про отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути