Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2018 10:21

"Новачка" не було - поліція про інцидент з відвідувачами кафе в Солсбері

"Новачка" не було - поліція про інцидент з відвідувачами кафе в Солсбері
Люди, котрим стало зле в ресторані в Солсбері, не труїлись Новичком

2 росіян, яким стало зле в італійському ресторані Prezzo в англійському місті Солсбері, не труїлися "Новачком". Так вважають поліцейські британського графства Вілтшир.

"Обох доставили до районної лікарні Солсбері та обстежили. Можемо підтвердити - причин припускати, що їх отруїли "Новачком", немає . Обоє залишаються в лікарні", - процитувало заяву поліції Mirror.

У місті посилили заходи безпеки. Триває розслідування.

Всіх відвідувачів ресторану Prezzo в Солсбері доставили до безпечного місця. Можуть вимагати, щоб вони здали аналізи крові у місцевій лікарні, - написала на своїй сторінці на Фейсбук Аманда Ньютон, одна зі свідків інциденту. Вона повідомила, що 2 людей, яким стало зле, - росіяни.

"Як ми могли втрапити в таку історію? Обід у Prezzo перетворився на серйозний інцидент. Через 2 росіян поруч із нами, яким стало зле, закрили весь заклад" – написала вона.

Поліцейські не підтвердили національність потерпілих.

У британському місті Солсбері 2 відвідувачів ресторану італійської кухні Prezzo забрали до лікарні. У них ті ж симптоми, що і в отруєних у березні Сергія та Юлії Скрипалів. На початку березня після відвідування італійського ресторану Zizzi в центрі Солсбері були знайдені без свідомості Сергій та Юлія Скрипалі. Пізніше з'ясувалося, що вони отруїлися нервово-паралітичним речовиною. Обом вдалося вижити. Уряд Великобританії заявив, що речовина військового походження, яким була отруєна сім'я Скрипалів, була розроблена в Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Новачка" не було - поліція про інцидент з відвідувачами кафе в Солсбері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути