Ексклюзиви
вівторок, 22 вересня 2020 14:37

Південна Корея в тренді: секрети любові до країни ханбока

Південна Корея в тренді: секрети любові до країни ханбока
Що зараз в трендах яскравої Кореї та чим живуть самі корейці?

Вже давно не секрет, що Південна Корея — країна просувань і технологій. Країна, де в районі на Хонде гуляють натовпи студентів, де заведено оновлювати гардероб на Мендоні й бачити натовп здивованих іноземців на Ітевоні.

Чим "харчуються" глядачі в позаекранному світі дорам, що зараз в трендах яскравої Кореї та чим живуть самі корейці, — дізнайтеся в матеріалі.

Рух "к-поп"

Покоління Z у всьому світі слухає на повторі BTS, BLACKPINK і MAMAMOO. І якраз час згадати хіт "Gangnam Style" PSY, який порвав весь світ. Хоча про сам Каннам, дорогий район в Сеулі, ніхто і не підозрював. А він якраз і славиться індустрією краси й найкрутішими агентствами корейських знаменитостей.

Дорами

В основному багато людей дізнаються про Корею після перегляду першої в житті дорами. Найчастіше глядачів привертає мелодійність корейської мови, якість грає картинки, зовнішність популярних акторів, реклама Samsung в кожній серії або просто косметика корейських брендів. Ми часом більше віримо, що все так прекрасно як в дорамах. Але це окремий світ. Корейські серіали — це один успішний проєкт, за яким стежать у всьому світі. Тонкощі сюжетів і захопливий розвиток подій живить нас незрозумілою енергією. Погодьтеся, що саме подивившись дораму одного разу — вже важко зупиниться.

Сплески корейського кіно

Корейське кіно — це окремий вид мистецтва. Фільми западають в душу і вміють тримати в напрузі навіть саму стійку людину. Наведу приклади декількох з них. Похмурий жанр картини "OldBoy" - бізнесмен О Дай Су в день триріччя своєї дочки напивається, потрапляє в ділянку за хуліганство і пропадає на 15 років дивним чином. "Поїзд в Пусан" - зомбі-апокаліпсис про пасажирів швидкісного поїзда Сеул — Пусан. Хто прибуде до місця призначення живим. "V.I.P." - звірячі вбивства протягом декількох років. Історія про сина чиновника Північної Кореї та спробі зловити винного.

Корейці ігромани?

Так, навіть звірі. Поринути у світ мобільної гри по дорозі в офіс або витратити останні гроші на приставку, щоб облаштувати місце для гри вдома. У Південній Кореї популярні фентезі-гри в жанрі RPG (рольова гра), як League of Legends і Starcraft II в жанрі стратегії реального часу.

Корейська культура зараз активно розходиться по всьому світі. Тому впізнати фанатів корейської музики на вулиці дуже просто. Кожен третій підліток захоплюється к-поп настільки, що готовий скоріше зайнятися вивченням корейського алфавіту. Найчастіше через проблеми судомно зрозуміти "розшифровку" цих запалюючих текстів.

В першу чергу, корейську мову - це не хайп. Це можливості, це розвиток і великий успіх. Вивчення корейської може відкрити Вам великі перспективи. І курси корейської мови, наприклад, в школі іноземних мов і розвитку NEW BRAIN, Вам в цьому дуже допоможуть. Ви отримаєте базу, кращі наставництва від викладачів-поліглотів і навчитеся розуміти дорами і кей-поп, а головне - заговорите корейською!

Деталі на сайті школи https://newbrain.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Південна Корея в тренді: секрети любові до країни ханбока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути