понеділок, 16 липня 2018 07:20

Опублікували графік зустрічі Трампа із Путіним

Опублікували графік зустрічі Трампа із Путіним
Адміністрація Білого Дому запланувала півторагодинну зустріч тет-а-тет Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіном. Фото - news.rambler.ru

Адміністрація Білого Дому запланувала півторагодинну зустріч тет-а-тет Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним, після чого вони пообідають разом і дадуть спільну прес-конференцію. Про це йдеться в офіційному графіку глави Білого дому на понеділок, 16 липня, який поширила прес-служба американського президента.

Президент Трамп розпочне в понеділок офіційну частину візиту до Гельсінкі із зустрічі з президентом Фінляндії Саулі Нійністес о 9:40 ранку за місцевим часом, який співпадає з часом за Києвом.

Переговори з Путіним у форматі віч-на-віч мають розпочатися о 13:20 у президентському палаці в Гельсінкі. Вже за півтори години, о 14:50 запланований початок переговорів у розширеному форматі американської і російської делегацій. При цьому, обговорення триватимуть й під час робочого обіду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Продемонструють готовність домовлятися" - експерт про зустріч Путіна-Трампа

О 16:50 президенти США і Росії мають провести спільну прес-конференцію.

Ввечері того ж дня Дональд Трамп вилетить з Гельсінкі до Вашингтона.

16 липня відбудеться зустріч лідера РФ Володимира Путіна та президента США Дональда Трампа в столиці Фінляндії – Гельсінкі. За словами радника Білого дому з національної безпеки Джона Болтона, президент США Дональд Трамп питатиме Володимира Путіна про його заперечення того, що Росія втрутилась в американські вибори 2016 року. Він також зазначив, що позиція США щодо санкцій полягає в тому, що вони повинні залишатися.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували графік зустрічі Трампа із Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути