неділя, 15 липня 2018 09:40

"Продемонструють готовність домовлятися" - експерт про зустріч Путіна-Трампа

"Продемонструють готовність домовлятися" - експерт про зустріч Путіна-Трампа
Після зустрічі Трампа і Путіна можуть пом'якшити антиросійські санкції. Фото - russian.rt.com

Відносний успіх Чемпіонату світу з футболу не стане приводом для пом'якшення антиросійських санкцій. Однак така загроза може виникнути після зустрічі Дональда Трампа і Володимира Путіна. Про це розповів голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"Якщо станеться якесь зближення Трампа і Путіна, вони продемонструють готовність домовлятися, наприклад, по Сирії, то для частини європейських лідерів це може стати аргументом. Якщо Трамп домовляється, то чому так само не зробити ЄС, де прагнуть домовлятися з РФ і знімати санкції. І цю ідею можуть спробувати поступово просувати. А Чемпіонат по футболу – додатковий аргумент, що все пройшло без ексцесів. Росія може брати участь у глобальному порядку денному. І нічого "страшного", - каже Володимир Фесенко, передає "24 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фіналі Кубку світу Макрон і Путін обговорять Україну

16 липня відбудеться зустріч лідера РФ Володимира Путіна та президента США Дональда Трампа в столиці Фінляндії – Гельсінкі. За словами радника Білого дому з національної безпеки Джона Болтона, президент США Дональд Трамп питатиме Володимира Путіна про його заперечення того, що Росія втрутилась в американські вибори 2016 року. Він також зазначив, що позиція США щодо санкцій полягає в тому, що вони повинні залишатися.

Зараз ви читаєте новину «"Продемонструють готовність домовлятися" - експерт про зустріч Путіна-Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути