Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2019 08:25

"Ніколи не казав, що цього не було" - адвокат Трампа зробив заяву щодо змови з РФ

"Ніколи не казав, що цього не було" - адвокат Трампа зробив заяву щодо змови з РФ
Адвокат президента США Рудольф Джуліані не може поручитися, що хтось не було змови з Росією під час передвиборної кампанії 2016 року. Фото - ТСН

Особистий адвокат президента США Руді Джуліані допускає, що в ході президентської перевиборній кампанії 2016 року хтось із команди Дональда Трампа міг бути в змові з Росією. При цьому наголосив, що це не стосується самого президента.

"Я ніколи не говорив, що не було змови зі штабом або з людьми зі штабу. Але немає ні найменшого натяку на докази того, що президент Сполучених Штатів скоїв хоч один злочин", - сказав адвокат глави держави, передає CNN.

Він також сказав, що не знайомий з будь-ким з президентської команди, хто працював би з Росією.

Напередодні Трамп заявив, що "ніколи не працював на Росію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп наказав не розслідувати втручання Росії у вибори

Питання про зв'язки Трампа і його передвиборної команди з Росією виник після публікації The New York Times повідомлення про те, що ФБР після звільнення президентом директора бюро Джеймса Комі початок розслідування справи про можливі зв'язки Трампа з Росією.

Потім The Washington Post опублікувала матеріал про те, що Трамп приховує зміст своїх бесід російським президентом Володимиром Путіним, і навіть відібрав у свого перекладача записи, які він вів під час переговорів Трампа і Путіна на зустрічі в Гамбурзі в 2017 році .

Спецпрокурор Роберт Мюллер веде розслідування з приводу тверджень про нібито спроби російської влади вплинути на президентські вибори 2016 року в США.

Трамп і його помічники неодноразово відкидали підозри в будь-яких неправомірних контактах з офіційнимособами РФ в період передвиборної кампанії. Москва також безліч разів спростовувала твердження про спроби вплинути на хід американських виборів.

Президент США Дональд Трамп висловив невдоволення з приводу того, що розслідування втручання РФ у американські вибори 2016 року, яке проводить спецпрокурор Роберт Мюллер, як і раніше триває.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не казав, що цього не було" - адвокат Трампа зробив заяву щодо змови з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути