четвер, 18 листопада 2021 03:14

Неповнолітня звинувачує 400 чоловіків у зґвалтуванні

Неповнолітня звинувачує 400 чоловіків у зґвалтуванні
Протест у Нью-Делі проти сексуального насильства проти жінок / Reuters

Принаймні семеро чоловіків заарештували в Індії після того, як 16-річна дівчина заявила, що її сотні разів зґвалтували сотні чоловіків.

Бездомна дівчинка заявила індійському Комітету із захисту дітей CWC 11 листопада, що її зґвалтували 400 чоловіків у районі Бід. Про це повідомляє CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річна народила від бойфренда

Дівчина просила грошей на автобусній зупинці, коли троє чоловіків змусили її до секс-роботи. Хоча більшість ґвалтівників буде важко впізнати, дівчина каже, що може ідентифікувати щонайменше 25 злочинців.

Дівчина намагалася подати заяви до поліції на чоловіка, який її побив, але поліцейські не прийняли заяви. Поліція Біда не коментує висунуті проти них звинувачення.

Наразі поліція відкрила справи проти восьми чоловіків, у тому числі одного неповнолітнього, за зґвалтування та порушення "Закону про захист дітей від сексуальних злочинів", який передбачає більш суворі вироки та більш тривалий тюремний вирок.

Дівчина розповіла поліції, що у 13 років її насильно видали заміж за 33-річного чоловіка, який зґвалтував її. Вона також зазнала сексуального насильства з боку батька, що в результаті змусило її залишити обидва будинки і спати на автобусній зупинці.

"Це найтрагічніший випадок зґвалтування, про який я чула. Цю дівчину катували кожен божий день. Поліція не хотіла її захистити. Ми хочемо суворих покарань проти всіх винних", - каже активістка за права жінок Йогіта Бхаяна.

За даними Національного бюро реєстрації злочинів Індії, 2020 року в країні зареєстрували понад 28 тис. випадків зґвалтувань жінок. Одне кожні 18 хв. Експерти вважають, що реальна цифра набагато вища, оскільки багато жертв не розповідають через страх і сором, і не подають заяв у поліцію або та їх не приймає.

Кількість зареєстрованих зґвалтувань зросло за роки після жорстокого групового зґвалтування у 2012 році та вбивства студентки у столиці Нью-Делі. Експерти кажуть, що обурення допомогло зняти ганьбу з жертв.

Після цього в країні запровадили правові реформи та суворіші покарання за зґвалтування, які включають прискорені суди для більш оперативного розгляду справ та змінене визначення зґвалтування, що включає анальне та оральне проникнення.

П'ятеро підлітків у червні заарештували в Бельгії за звинуваченням у груповому зґвалтуванні 14-річної дівчини. Кадри нападу ґвалтівники опублікували в інтернеті. Жертва наклала на себе руки через чотири дні після злочину.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітня звинувачує 400 чоловіків у зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути