четвер, 29 червня 2017 16:28

Небожитель: у РФ приліт Медведєва паралізував роботу аеропорту

Небожитель: у РФ приліт Медведєва паралізував роботу аеропорту
Дмитро Медведєв мав приземлитися в московському аеропорті "Шереметьєво", звичайним літакам довелося летіти на посадку в "Домодєдово" або ж намотувати кола в небі в очікуванні дозволу посадки / фото: Радио Свобода

Російський прем'єр Дмитро Медведєв пересів у вертоліт, щоб не створювати затори на дорогах, але тепер створює їх у небі.

Минулого тижня через те, що Медведєв мав приземлитися в московському аеропорту "Шереметьево", звичайним літакам довелося летіти на посадку в "Домодедово" або ж намотувати кола в небі в очікуванні дозволу посадки, передає телеканал "Дождь".

Наприклад, переліт з Анапи до Москви замість 2 год. зайняв 5 і змусив пасажирів понервувати.

"Було відчуття неприємного нерозуміння, коли літак йде на одне коло - кожен був у такій ситуації, і це повторюється ще раз і ще раз, мовчать стюардеси. Літак знизився, я вже подивився в інтернеті - знизився на 300 метрів, мабуть, команда вже була або командир сподівався, що дадуть посадку. І в останній момент він бере вправо і літак набирає висоту, швидкість", - розповідає пасажир на ім'я Віктор.

Його літак "нарізав" кола над аеропортом, після цього пішов на дозаправку в "Домодедово" - потім переляканим пасажирам пілот оголосив: посадку не дали через урядовий борт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі висміяли мокрих Путіна і Медведєва

"Посадка була досить нормальна, всі почали радіти, коли ми сідали, але тут увімкнули динаміки, і командир повідомив, що літак не зміг здійснити посадку в "Шереметьево", тому що урядові вертольоти сідали в "Шереметьево" і небо було закрите", - додає його дружина Анастасія.

Як наслідок, пасажири, які з Москви мали летіти далі, запізнилися на свої рейси.

12 червня у Росії пройшли масові антикорупційні мітинги. Затримали близько 2 тис. людей. Каталізатором стало розслідування про "таємну імперію" Дмитра Медведєва "Він вам не Дімон".

Зараз ви читаєте новину «Небожитель: у РФ приліт Медведєва паралізував роботу аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути