середа, 19 квітня 2017 15:21

"Не стримуй емоції": як королівська родина виховує своїх дітей
3

Королівська родина виховує дітей в атмосфері відкритості
Фото: Обозреватель
Королівська родина виховує дітей в атмосфері відкритості
Королівська родина виховує дітей в атмосфері відкритості

Принц Вільям і Кейт Міддлтон пишуть книгу про життя королівської сім'ї. Окремі розділи присвятять вихованню дітей – принца Джорджа і принцеси Шарлотти.

Після народження малюків герцог і герцогиня Кембриджські змінили свої погляди на життя. Створюють для дітей атмосферу, в якій можна щиро висловлювати будь-які емоції. Про це принц Вільям розповів виданню E!News, пише "Обозреватель".

У британській королівській родині склалася традиція стримувати емоції, зазначив він. Однак подружжя хоче виховувати дітей інакше. Вільям з дружиною прагнуть навчити дітей відкрито говорити про те, що їх турбує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівська родина відвідала Великоднє богослужіння

"Я і Кейт хочемо створити для дітей такі умови, в яких вони жили б без страху висловлювати свої почуття і думки. Весь минулий рік ми відвідували різні школи, де нам вдавалося спілкуватися з дітьми. Ми з Кетрін були приємно здивовані, наскільки розкуто школярі почувалися, коли говорили про проблеми, з якими навіть дорослі нерідко стикаються.

Ми живемо в зовсім інший час. Нам на зміну приходять покоління, які не бояться відкрито заявляти про те, що їх дійсно турбує", - каже герцог Кембриджський.

Косметолог Кейт Урбанска з графства Беркшир стала новою зіркою Instagram завдяки копіюванню стилю герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. 29-річна дівчина повторює модні образи дружини принца Вільяма, витрачаючи на покупку одягу та аксесуарів чимало грошей.

Зараз ви читаєте новину «"Не стримуй емоції": як королівська родина виховує своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути