субота, 31 жовтня 2020 13:27

"Не хочемо нікого залучати. Це війна між нами і Вірменією" – Алієв

"Не хочемо нікого залучати. Це війна між нами і Вірменією" – Алієв
Ільхам Алієв заперечив участь третіх країн. Фото Рейтер

Азербайджан проти участі третіх країн в конфлікті в Нагірному Карабасі і не бачить підстав для цього, заявив президент Ільхам Алієв.
"Ми не хочемо залучення будь-якої третьої країни ми також не бачимо можливості залучення будь-якої країни. Оскільки всі сусідні країни це наші партнери і друзі", - сказав Алієв в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.

Азербайджанський лідер стверджує, що Вірменія нібито прагне втягнути низку сусідніх країн в конфлікт. "Однак, я впевнений, цього не станеться. Це війна між нами і Вірменією і всі інші мають триматися в стороні від неї", - зазначив президент.

Алієв додав, що турецькі винищувачі F-16 перебувають в Азербайджані, але не були використані в бойових діях в Карабасі. "Вони перебувають у Баку як показник солідарності. Вони в жодних яких боях участі не беруть, і їхня участь не планується", - сказав азербайджанський лідер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва назвала умову, за якої допоможе Вірменії

У суботу в МЗС Вірменії повідомили, що Пашинян направив Путіну лист з проханням про допомогу. У МЗС РФ відповіли: Москва надасть Єревану допомогу, якщо зіткнення будуть перенесені на територію Вірменії.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочемо нікого залучати. Це війна між нами і Вірменією" – Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути