четвер, 21 лютого 2008 10:05

Названа "Міс Україна Всесвіт" (ФОТО)
9

Наомі Кембпелл і Філл Рафін

20 лютого відбувся фінал конкурсу "Міс Україна - Всесвіт-2008". Головними суддями конкурсу були супермодель Наомі Кемпбелл і президент конкурсу Олександра Ніколаєнко, яка приїхала до України у супроводі свого чоловіка-мільярдера Філа Рафіна.

15 кращих дівчат зі всієї України оцінювали також відомі українські і російські актори, діячі мистецтва, шоу-бізнесу і спорту. Серед них були Юрій Рибчинський, Лариса Удовиченко, Володимир Горянський, Ірина Білик, Лілія Подкопаєва, Сергій Ківалов.

Переможницею стала харків"янка Елеонора Масалаб вона отримала золоту корону, прикрашену діамантами і аквамаринами.


Тепер вона представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт-2008", який відбудеться в липні у В"єтнамі.


Як відомо, переможницею конкурсу "Міс Всесвіт-2007", що проходив в Мехіко, стала представниця Японії Рійо Мори. У змаганні красунь взяли участь дівчата з 77 країн, королеви краси, що заздалегідь завоювали титул, у себе удома. Друге місце дісталося першій красуні Бразилії Наталії Гимарайс, а третє - представниці Венесуели Лі Хонайтіс.


Наомі Кемпбелл прилетіла до Києва на запрошення Олександри Ніколаєнко. Правда, спочатку очікувався приїзд до Києва Джастіна Тімберлейка.

Разом з Наомі до Києва прилетіли її особисті візажіст, перукар, менеджер і охоронець. Втім, охоронців у Кемпбелл предостатньо - однією з головних умов супермоделі було надання їй посиленої охорони, мовляв, в будь-якій точці світу достатньо людей, які представляють для "Чорної перлини" небезпеку.

У цілях же безпеки назва готелю, в якому розмістили зірку подіуму, не розголошується. А ось до харчування ніяких особливих вимог Наомі не висувала, повідомляє газета "Сьогодні".

Зараз ви читаєте новину «Названа "Міс Україна Всесвіт" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути