Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 16:35

Назвали найбагатших людей планети

Назвали найбагатших людей планети
До трійки найбагатших людей планети увійшли Джефф Безос, Білл Гейтс, Уоррен Баффет. Фото: ForumDaily

Засновник і головний акціонер Amazon Джефф Безос посунув Біла Гейтса з 1-го рядка рейтингу мільярдерів.

Співзасновник Microsoft став другим серед найбагатших людей планети. 3-тє місце посів інвестор Уоррен Баффет. Новий рейтинг опублікував журнал Forbes.

У трійку найбагатших людей планети Джефф Безос увійшов ще торік. Цього року загальна сума його активів становила $112 млрд. Статки мільярдера за рік зросли більш як на $39 млрд. Він - єдина людина на землі, статки якої перевищують $100 млрд.

Активи Білла Гейтса становлять $90 млрд, Уоррена Баффета - $83 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатші люди світу продовжують втрачати мільярди

У середині лютого онлайн-ритейлер Amazon уперше обігнав Microsoft за ринковою вартістю і увійшов до трійки лідерів найдорожчих компаній у світі. Ринкова вартість Amazon ставила $702,46 млрд, Microsoft - $700,56 млрд.

4-ту позицію рейтингу найбагатших посів французький бізнесмен Бернард Арно, президент групи компаній Louis Vuitton Mo"t Hennessy. Минулі роки він навіть не входив до топ-10 найбагатших людей планети. За рік бізнесмену вдалося заробити понад $30 млрд. Його статок оцінюють у $72 млрд.

Засновник Facebook Марк Цукерберг зі статком у $71 млрд став 5-м у рейтингу найбагатших людей планети, за версією Forbes.

Компанія Amazon уклала договір про купівлю стартапу Ring. Розробник розумних дверних дзвінків залучив $160 млн інвестицій. Загальна сума залучених інвестицій становить понад $209 млн. Щоправда, точна сума невідома. За даними медіа, вона становить більше як $1 млрд. Угода сприятиме Amazon у боротьбі за ринок доставки "до порогу" і нішу розумних пристроїв. 2016-го продажі компанії Ring становили майже $155 млн.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбагатших людей планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути