середа, 11 жовтня 2017 18:36

Найкращим рестораном у світі став британський сільський паб

 

Згідно з міжнародним опитуванням, заснованим на відгуках відвідувачів, сільський паб Black Swan став найкращим рестораном у світі.

Паб здобув перемогу, обійшовши більш дорогих і відомих конкурентів, - повідомляє ВВС.

Опитування серед відвідувачів проводив американський сайт TripAdvisor, котрий допомагає своїм відвідувачам спланувати мандрівку та складає різноманітні рейтинги.

Паб Black Swan ("Чорний Лебідь") знаходиться в селі Олстід в Північному Йоркширі. Заклад зібрав мільйони відгуків на сайті за весь рік. Він став першим британським рестораном, котрий став топом в рейтингу, що існує з 2012 року.

Шеф пабу - Томмі Бенкс - є наймолодшим володарем мішленівської зірки. Він отримав її 4 роки тому, коли йому виповнилося 24 роки. Допомагає Томму його брат Джеймс.

"Це величезна честь виграти цю нагороду. Вона є дійсно особливою, бо вона присуджена за відгуками наших клієнтів, " - прокоментував перемогу Томмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-50 найсмачніших страв з усього світу

Паб Black Swan має 4 розетки АА. Розетка — це нагорода від ресторанного інспектора, функції котрого схожі на роботу ведучого у шоу "Ревізор". 4 розетки є символом національного визнання, амбіційності ресторану та прагнення до досконалості.

Окрім пабу Black Swan, до трійки лідерів увійшли британський ресторан Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons , котрий має 2 мішленівські зірки, та французький Maison Lameloise, котрий має 3 мішленівські зірки.

Перше місце рейтингу з 2015 року утримував іспанський ресторан Martín Berasategui, в якому працюють 7 кухарів - володарів мішленівських зірок (ця відзнака надається як ресторанам загалом, так і кухарям особисто).

TripAdvisor є один із найавторитетніших джерел серед мандрівників — його послугами щомісяця користуються 315 млн. унікальних відвідувачів.

У всіх столичних закладах громадського харчування меню має оформлятися державною мовою. Рішення "Про заходи безпеки щодо забезпечення регіональної мовної політики в місті Києві" в цілому прийняли на засіданні Київради 5 жовтня

Зараз ви читаєте новину «Найкращим рестораном у світі став британський сільський паб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути