четвер, 22 лютого 2018 09:54

Модель Playboy чоловік зарізав на очах у доньки

Модель Playboy чоловік зарізав на очах у доньки
Молдавську модель, зірку Playboy 31-річну Анастасію Чекаті вбив чоловік на очах у новонародженої дочки. Фото - Instagram @anastasiacia

Молдавську модель, зірку Playboy 31-річну Анастасію Чекаті вбив її чоловік, стоматолог Олексій Мітакі на очах у новонародженої дочки. Після злочину наклав на себе руки.

Чоловік завдав дружині кілька ножових поранень, несумісних з життям. Тіло моделі, також відомої як Anastasia Cia, було знайдено в її квартирі в Кишиневі. Про це пише Daily Mail .

Немовля, якому всього три тижні, знайшли на місці злочину місцеві аварійні служби. Дитину відразу ж госпіталізували, про її подальшу долю невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська модель потрапила в жахливу ДТП

Анастасії Чекаті була відомою моделлю в Молдові. За час своєї кар'єри, яка почалася в 16 років, дівчина знялася для обкладинок культових чоловічих журналів GQ, Playboy і Maxim. Також вона знімалася в серіалі Las Fierbinti та інших телепроектах.

В американському місті Лос-Анджелес 30-річну Яну Касьян убив цивільний чоловік 35-річний Блейк Лейбл. Він — сценарист та автор кримінальних коміксів. Катував жінку у квартирі три доби на очах у дитини.

Зараз ви читаєте новину «Модель Playboy чоловік зарізав на очах у доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути