четвер, 16 грудня 2021 16:08

Багаторічного "сліпого" заарештували після водіння скутера

Багаторічного "сліпого" заарештували після водіння скутера
"Сліпого" бачили, як успішно водив скутер. Ілюстративне фото / Getty Images

Італійця, який багато років отримував державну допомогу через сліпоту, заарештували в середу, 15 грудня, за підозрою в шахрайстві після того, як його бачили за кермом скутера.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловік із Палермо на Сицилії отримав понад 170 тис. євро допомоги з 2008 року, коли довів, що він "повністю сліпий" через вроджені вади зору. Про це повідомляє France24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні заборонять фінансові піраміди

Італійська фінансова поліція почала розгляд справи про шахрайство після того, як чоловік продовжив водійські права 2018 року, попри свою попередню заяву про сліпоту.

Під час перевірок вдалося довести, що чоловік їздив за кермом, набирав номер на телефоні, розглядав вітрини магазинів, гуляв без клопотів торговельним центром, і навчав дочку їздити на велосипеді.

40-річного чоловіка також бачили, як їздив на скутері без страховки. Шахрая прозвали "Берлусконі" на честь колишнього прем'єра, який мав тривалу історію проблем із законом.

Чоловік ще раніше був відомий владі, отримавши минулого року в першій інстанції майже 15 років тюрми за участь у групі, яка влаштовувала фальшиві дорожньо-транспортні пригоди для отримання страхових виплат.

Колишній прем'єр Італії та "друг Путіна" Сильвіо Берлусконі, 85 років, висунув свою кандидатуру як кандидат у президенти країни.

Зараз ви читаєте новину «Багаторічного "сліпого" заарештували після водіння скутера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути