середа, 06 липня 2016 11:52

Мігранти ґвалтували жінок на музичному фестивалі

Мігранти ґвалтували жінок на музичному фестивалі
www.bravallafestival.se

Кількадесят жінок звернулися до поліції із заявами про зґвалтування та сексуальні переслідування під час двох музичних фестивалів, що відбулися у Швеції цими вихідними, - повідомляє foxnews.

Поліцейський чиновник Лейф Ністрьом заявляє про 32 звернення про напад молодиків під частриденного фестивалю в Карлштаді, що у 250 км від столиці Стокгольма. Наймолодшій жертві 12 років. Поліція ідентифікувала 7 чоловіків та хоче затримати їх для дачі свідчень.

У Норркопінгу на півдні Стокгольма поліція розслідує ще 5 справ про зґвалтування та більше десятка звернень про сексуальні домагання. 15-річна жертва розповіла журналістам про "молодих іноземців", які чіплялися до 5 чи 6 її подруг.

Британський рок-гурт Mumford & Sons на сторінці у Facebook повідомив, що припиняє виступ на фестивалі, доки поліція та організатори не наведуть лад та не зроблять захід безпечним. Заклик підтримала і шведська поп-співачка Zara Larsson.

Шведський прем'єр назвав ситуацію "абсолютно неприйнятною" та пообіцяв зробити вироки за сексуальнідомагання ще жорсткішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Кельні масово нападали на жінок в новорічну ніч

Прохачі притулку в Швеції за країнами походження в 2015 році

Зараз ви читаєте новину «Мігранти ґвалтували жінок на музичному фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути