неділя, 16 травня 2021 21:54

Мером міста став 22-річний гендерквір

Мером міста став 22-річний гендерквір
Новий мер не вважає себе ні чоловіком, ні жінкою, а ідентифікує себе як гендерквір. Фото: North Wales Live

Випускник Бангорського університету Оуен Дж. Хуркум зовсім нещодавно був призначений на посаду мера уельського міста Бангор. Він став наймолодшим мером міста – йому всього 22 роки.

Оуен, який народився в передмісті Лондона Гарроу, але прожив у Бангорі майже п'ять років, був одноголосно обраний мером міста. Про це пише видання Daily Post.

Пропрацювавши заступником мера протягом року, Оуен сказав, що для нього було "честю" отримати найвищу посаду, і сподівається, що ця роль дозволить поліпшити місто і об'єднати громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У паспортах може з'явитися третій гендер

За словами нового мера, він буде працювати над залученням "більшої кількості коштів для поліпшення центральної вулиці, збільшення кількості зелених насаджень та розвитку взаємозв'язку між університетом і самим містом".

А ще молодий мер розповів, чим він відрізнятиметься від інших. Він не вважає себе ні чоловіком, ні жінкою, а ідентифікує себе як гендерквір.

Манчестерський університет оприлюднив рекомендації, де закликає співробітників використовувати гендерно-нейтральні терміни замість слів, що вказують на стать людини.

Зараз ви читаєте новину «Мером міста став 22-річний гендерквір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути