середа, 27 березня 2019 09:15

Меган Маркл пішла проти королівських правил

Меган Маркл пішла проти королівських правил
Меган Маркл пішла проти королівських правил і заявила, що відмовляється від няні і помічниці після народження свого первістка. Фото - instagram.com/kensingtonroyal

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл пішла проти королівських правил і заявила, що відмовляється від няні і помічниці після народження свого первістка.

Герцогиня Сассекська сповнена рішучості чинити не так, як це заведено в королівському палаці. Вона хоче показати світу, що разом із чоловіком принцом Гаррі можуть впоратися з труднощами самостійно, без допомоги нянь, розповіло джерело з оточення королівської сім'ї, передає "РБК-Україна".

За стандартною процедурою в королівському палаці для Меган Маркл вже підшукали підготовлених нянь і помічниць. В їхні обов'язки входить не тільки допомагати в повсякденному догляді за малюками, але і доглядати за дітьми в тих ситуаціях, коли члени королівської сім'ї повинні бути присутніми на публічних заходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Образи вагітної Меган Маркл не перестають дивувати

Також повідомляється, що єдиною ймовірною помічницею для неї стане мама – Дорія Регланд, яка ймовірно приїде до дочки після народження дитини.

Для того, щоб ще більше підкреслити свою незалежність, Меган Маркл і принц Гаррі все ж таки вирішили переїхати з королівського палацу.

Меган Маркл може народити передчасно. Протягом останніх тижнів у вагітної герцогині уже було кілька нападів хибних переймів. Одного разу принц Гаррі так перелякався за дружину, що серед ночі повіз її до лікарні. Втім, після огляду лікарі відпустили пару додому.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл пішла проти королівських правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути