субота, 09 травня 2009 12:52

Медведєв назвав український народ братнім

Медведєв назвав український народ братнім

Вище керівництво Російської Федерації привітало своїх українських колег, а також українських ветеранів Великої Вітчизняної війни з Днем Перемоги.

Як повідомили ЛІгабізнесІнформ у Посольстві РФ в Україні, зокрема, направили свої привітання українським колегам Президент Росії Дмитро Медведєв, Прем"єр-міністр РФ Володимир Путін, а також глава МЗС РФ Сергій Лавров.

Медведєв в тексті привітання Президентові України Віктору Ющенку сказав: "Упевнений, що народи Росії та України завжди берегтимуть пам"ять про Велику Перемогу, протистояти будь-яким спробам переписати і перекрутити нашу загальну історію. Бажаю братському українському народу і ветеранам Великої Вітчизняної війни доброго здоров"я і благополуччя".

Нікому не вдасться перекрутити багатовікову дружбу України та Росії

Путін у своєму привітанні Прем"єр-міністрові України Юлії Тимошенко відзначив: "Ця перемога була завойована величезною, непомірною ціною, завдяки мужності та героїзму всіх народів, що встали в єдиному пориві на захист своєї Батьківщини. Впевнений, що нікому не вдасться перекрутити і віддати забуттю загартовану у важких випробуваннях багатовікову дружбу та загальну історію наших держав і народів".

А також Лавров сказав в.о. Міністра закордонних справ України Володимиру Хандогію: "Користуючись випадком, висловлюю надію на розвиток багатогранної російсько-української співпраці та продовження конструктивного діалогу на користь наших країн і народів. Бажаю Вам і ветеранам Великої Вітчизняної війни здоров"я, миру і благополуччя".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв назвав український народ братнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути