вівторок, 08 листопада 2022 17:32

Маск обговорив можливість зробити Twitter платним для всіх – ЗМІ

Маск обговорив можливість зробити Twitter платним для всіх – ЗМІ
Соцмережа Twitter скоро може стати платною для всіх користувачів. Фото: eastnews.ua

Американський мільярдер, новий керівник компанії Twitter Ілон Маск може зробити соцмережу Twitter платною для всіх користувачів.

Про це повідомив портал Platformer.

"Маск обговорював можливість того, щоб доступ до всього сайту був платним", – йдеться у повідомленні.

Бізнесмен і його радник Девід Сакс обговорювали ідею зробити соцмережу платною для більшості або для всіх користувачів. Наприклад, соцмережа може бути доступна користувачеві обмежену кількість часу, після чого для завантаження сторінки йому знадобиться передплата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter відтермінував запровадження платної верифікації – ЗМІ

За даними порталу, поки не відомо, наскільки серйозними є наміри Маска. Однак це, можливо, не станеться скоро: зараз команда розробників працює над платною преміум-версією соцмережі Twitter Blue.

Маск раніше запропонував запровадити платну систему верифікації акаунтів у Twitter. ЗМІ повідомляли, що передплата коштуватиме близько $20 на місяць. Після критики з боку деяких користувачів Маск запропонував вартість передплати $8 на місяць.

27 жовтня Ілон Маск завершив угоду про купівлю компанії Twitter вартістю $44 млрд. Одразу після придбання соцмережі він розпустив раду директорів, зміцнивши контроль над компанією.

Маск за один день звільнив близько 3,7 тис. із 7,5 тис. співробітників соціальної мережі, залишивши команди повністю або майже повністю знищеними. Маск у Twitter пояснив, що компанія не має іншого вибору, як-от скорочення, через великі витрати.

Працівники Twitter подали колективний позов до федерального суду Сан-Франциско. Їх обурили наміри нового власника соцмережі Ілона Маска звільнити близько 3,7 тис. осіб, передає Bloomberg.

Зараз ви читаєте новину «Маск обговорив можливість зробити Twitter платним для всіх – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути