понеділок, 07 листопада 2022 08:05

Twitter відтермінував запровадження платної верифікації – ЗМІ

Twitter відтермінував запровадження платної верифікації – ЗМІ
У жовтні мільярдер Ілон Маск придбав соцмережу Twitter. Фото: eastnews.ua

Twitter відкладає перевірку облікових записів для свого платного плану підписки Twitter Blue до завершення проміжних виборів у Сполучених Штатах Америки.

Вибори мають відбутися у вівторок, 8 листопада. Про відтермінування Twitter платної верифікації пише CNN з посилання на своє джерело.

Неназваний співрозмовник повідомив, що рішення відкласти нову функцію ухвалили через день після того, як платформа запустила оновлену версію свого додатка для iOS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерберг узяв приклад із Маска: масштабні звільнення заплановані у Meta

Відповідно користувачі, які вносять щомісячну плату за підписку, отримуватимуть синю галочку у своїх профілях. Це функція, яку новий власник соцмережі Ілон Маск запропонував як спосіб боротьби зі спамом на платформі.

Видання нагадало, що рішення щодо плати мало широкий резонанс серед користувачів всіх рівнів. Деякі знаменитості демонстрували недоліки в системі, видаючи себе за самого Маска.

5 листопада Twitter оновив свою програму в App Store, щоб почати стягувати $8 за сині позначки перевірки.

Мільярдер Ілон Маск за один день звільнив близько 3,7 тис. із 7,5 тис. співробітників соціальної мережі, залишивши команди повністю або майже повністю знищеними. Маск у Twitter пояснив, що компанія не має іншого вибору, як-от скорочення, через великі витрати.

Працівники Twitter подали колективний позов до федерального суду Сан-Франциско. Їх обурили наміри нового власника соцмережі Ілона Маска звільнити близько 3,7 тис. осіб, передає Bloomberg.

Зараз ви читаєте новину «Twitter відтермінував запровадження платної верифікації – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути