Ексклюзиви
неділя, 16 вересня 2018 15:02

Марихуана і повія - як підозрювані в отруєні Скрипалів жили в готелі

Марихуана і повія - як підозрювані в отруєні Скрипалів жили в готелі
За словами свідка, чоловіки провели ніч з повією. Фото: скріншот

Росіяни Олександр Петров і Руслан Бошіров в готелі у Солсбері провели гучну вечірку з повією.

Журналісти посилаються на постояльця лондонського готелю City Stay Hotel, розташованого в Східному Лондоні. Відвідувач готелю впізнав сусідів по фотографіях у ЗМІ. Каже, що з їх кімнати по всьому коридору розносився запах марихуани. Таку інформацію оприлюднило видання The ​​Sun.

"Пізніше до них прийшла жінка. Думаю, що повія і у них без сумніву був секс. Вони дуже голосно і довго цим займалися", - сказав постоялець.

На його думку, чоловіки не займалися сексом один з одним і він на 100% впевнений, що бачив Петрова в загальній ванній кімнаті.

Видання Sunday Telegraph повідомило, що "кілерів" Петрова і Бошірова показали в телевізійному інтерв'ю в покарання. Бо вони "засвітилися" на місці злочину в Солсбері в ході отруєння Скрипалів.

"Їх кинули під автобус, тому що вони провалилися", - повідомляє видання посилаючись на джерело в одному з британських правоохоронних органів.

Кількома днями раніше представники офісу прем'єр-міністра Терези Мей заявили, що інтерв'ю Петрова і Баширова, це "брехня і нахабна фабрикація". Британське видання The Independent відзначало, що передбачали таку реакцію.

"Сміятися - добре, коли хочеться сміятися, треба це робити. В епоху фальшивих новин, брехні й дезінформації, коли відбувається щось подібне, сміх - це абсолютно нормальна реакція", - писав оглядач видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А ніжки мокрі у фітнес-тренерів" - соцмережі сміються з інтерв'ю Петрова і Боширова

"Я дуже радий, що Росія не втратила свого почуття гумору", - прокоментував інтерв'ю Петрова і Бошірова спеціальний представник Сполучених Штатів в Україні Курт Волкер.

Британських інтернет користувачів відверто розсмішила заява підозрюваних, що в Солсбері вони лише через відомі на весь світ годинник і собор.

"Звичайно, ці росіяни - просто туристи. Всім відомо, що в Солсбері є дві світові пам'ятки: 1. Собор; 2. Знаменита дверна ручка в будинку Скрипаля", - написав британський актор Девід Шнайдер.

На інтерв'ю відреагували і члени британського парламенту від Солсбері.

"Приємно, що Олександр Петров і Руслан Бошіров відвідали пам'ятки світового рівня в Солсбері. Але дуже дивно подолати такий маршрут всього за 2 дні, везучи "Новачок" в багажі", - заявив британський парламентарій від Солсбері Джон Глен.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков у відповідь заявив, що підозрювані не мають відношення до російської влади і є "простими" громадянами. Він додав, що президента Росії Володимира Путіна поінформували про зміст інтерв'ю.

4 березня 2018 року 66-річного колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля і його 33-річну дочку Юлію виявилиі на лавці біля входу в торговий центр The Maltings в місті Солсбері графства Уїлтшир на південному заході Великобританії.

Скрипаль і його донька раптово відчули себе погано і втратили свідомість. Постраждалих госпіталізували до Центру радіаційного, хімічного і екологічного моніторингу. Розслідування виявило, що інцидент організували російські спецслужби.

Зараз ви читаєте новину «Марихуана і повія - як підозрювані в отруєні Скрипалів жили в готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути