вівторок, 26 грудня 2017 15:24

Коханка Путіна розлютилась на Олімпійський комітет

Коханка Путіна розлютилась на Олімпійський комітет
Аліна Кабаєва, якій приписують роман із Володимиром Путіним, розлютилась на Міжнародний олімпійський комітет. Фото: liberoquotidiano.it

Аліна Кабаєва, знаменита чемпіонка з художньої гімнастики, якій приписують роман із Володимиром Путіним, президентом Росії, розлютилась на Міжнародний олімпійський комітет.

Вона прокоментувала рішення МОК відсторонити Росію від Олімпіади-2018 через допінговий скандал в інтерв'ю для "Спорт-Експрес": "Мені важко судити про те, чого насправді хочуть чиновники ВАДА і МОК, але те, що вони трясуть наш спорт, - це очевидно. Антидопінговий скандал триває з листопада 2015 року та до сих пір, наскільки я розумію, переконливих доказів комісія з розслідування не надала. При цьому покарання щодо російських спортсменам придумуються у якомусь спеціальному форматі, який не передбачений Всесвітнім антидопінговим кодексом".

Кабаєва вважає несправедливим карати всю збірну Росії: "Олімпійський принцип особистої відповідальності: винен - покарай того, хто винен. Але коли ті, хто стоїть біля керма, починають діяти за принципом: винен - покараємо всіх, і оголошують винними всіх спортсменів однієї держави, це вже боротьба не з допінгом, а з чимось іншим, що зі спортом не пов'язане".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили "нейтральний" логотип для росіян на Олімпіаді-2018

Дисциплінарна комісія Міжнародного олімпійського комітету (МОК) під керівництвом Дениса Освальда винесла суворе рішення по черговому російському спортсмену.
Керівництво організації довічно відсторонило від участі в Олімпійських іграх російського бобслеїста Олексія Воєводу.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Путіна розлютилась на Олімпійський комітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути