вівторок, 09 жовтня 2018 17:58

Любитель "блатних" автономерів і сільський діджей - що сьогодні дізналися про Петрова-Мішкіна

Військовий лікар, розвідник Олександр Мішкін ("Петров") придбав авто із незвичним номером у свого колеги Анатолія Чепіги ("Руслана Боширова"). Про це повідомляють російські журналісти-розслідувальники із Conflict Intelligent Team.

Боширов володів BMW X5 з номером "Т 705 ТТ 99". Продав його, а номер залишив собі. Пізніше поставив його на авто Mercedes GL-Klasse, яку випустили 2017 року. І продав його товаришу Олександру Мішкіну. Той здійснив на ньому два порушення, отримав штраф і "засвітився" у базі даних поліції, йдеться на сайті СІТ.

Автор: СІТ
  BMW, яке продав Чепіга
BMW, яке продав Чепіга
Автор: СІТ
  Mercedes, на якому двічі порушив правила дорожнього руху Мішкін
Mercedes, на якому двічі порушив правила дорожнього руху Мішкін

5 червня цього року Мішкіна оштрафували за недотримання знаків чи розмітки дорожнього руху, за 5 днів - за перевищення швидкості. Дану інформацію змогли отримати завдяки базам даних, які потрапили до "даркнету".

"Таким чином, встановити справжнє ім'я "Петрова" нам багато в чому допомогло те, що Анатолій Чепіга залишив за собою привабливий номерний знак. І те, що він продав автомобіль безпосередньо "Петрову". Це - ще один слід, залишений "солсберецькими" отруювачами в відкритих джерелах і легко доступних базах даних. Як бачимо, любов до дорогих машин із красивим номерами виявилася для співробітників ГРУ важливішою за конспірацію", - пишуть розслідувачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Bellingcat і СІТ розповідають нову інформацію про Олександра Петрова-Мішкіна

В юності Мішкін був сільським діджеєм, захоплювався музикою у стилі техно, з'ясувала російська служба ВВС. Мав молодшу сестру Марію. Батьки не мали відношення до військової служби. Батько займався лісовою промисловістю. Зараз матері розвідника 59 років, а батькові - 63 роки. Навчався добре, але медаль не отримав. До 2001 року служив на строковій службі у військовій розвідці в Мурманської області. Потім переїхав до Санкт-Петербурга та вступив до військової академії.

2 березня цього року двоє російських розвідників під іменами "Руслан Боширов" і "Олександр Петров" прибули до Британії і скоїли замах на свого колишнього колегу Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Використали нервово-паралітичну отруту "Новачок". Привезли її у флаконі з-під парфумів. Пізніше на російському пропагандистському телеканалі "Раша тудей" розповіли, що працюють фітнес-тренерами. До Великої Британії їздили як туристи дивитися на шпиль кафедрального собора. Люди із даними Руслана Боширова і його напарника Олександра Петрова не існували до 2009-го.

Зараз ви читаєте новину «Любитель "блатних" автономерів і сільський діджей - що сьогодні дізналися про Петрова-Мішкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути