Мешканець села в іспанській провінції Теруель винайшов рецепт морсільо. Це кров'яна ковбаса з людської крові.
Лісоруб наполягає, що морсільо повинна бути приготовлена з крові тієї ж людини, яка її їсть. На його думку, вживати ковбасу з чужої крові - це канібалізм, розповідає Еспресо.
"Поки що всі ті, хто куштував ковбасу з власної крові, були вражені, наскільки вона смачна!" - стверджує 30-річний лісоруб Рауль Ескуін.
Для однієї порції ковбаси потрібно 40 мл крові, підсмаженої з рисом, цибулею, водою та різними травами і спеціями. Отриману суміш додають до веганської ковбаси.
На думку Ескуіна, вигадана ним страва повинна зацікавити веганів.
"Я, звичайно, знаю, що люди - теж тварини, з чого випливає, що така ковбаса - їжа тваринного походження. Але якщо тварини не страждають, то вона повністю відповідає моральним принципам веганства", - сказав він.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ті, хто проти м'яса, хутра та розваг у цирку: у світі відзначають День вегана
Ескуін планує відправитися в турне Іспанією, щоб продемонструвати свій рецепт і вже домовився про заходи у Мадриді, Барселоні та Сарагосі. Він планує готувати ковбасу з крові відвідувачів, яку будуть брати на місці професійні медсестри.
Оселедець під шубою є традиційною стравою на Новий рік. Щоб додати їй родзинки, не експериментують із продуктами, змінюючи тільки подачу.
Коментарі