четвер, 13 вересня 2018 18:25

Коса, вагою з дорослу кішку та родина з чотириметровим волоссям: сучасні Рапунцель
6

Ентоні Манчінеллі провів біля перукарського крісла понад 90 років
Фото: mirnastroenee.ru
Попри відсутність власного волосся, Росанно Ферретті створює найдорожчі у світі зачіски
Тере Лінн та її доньки використовують понад 10 літрів шампуню на рік
Волосся Тере Лінн та її дівчат завоювали чимало нагород на конкурсах краси
Коса малої Наташі Мораес була лише на 10 см коротші за її зріст

13 вересня країни СНД відзначають День перукаря. У цей день традиційно проводяться конкурси та змагання для перукарів, стилістів та модельєрів. Історія перукарського мистецтва налічує тисячі років. Перші перукарі були ще у Стародавньому Єгипті, й займались плетінням кіс для тодішньої знаті.

Сьогодні ж у світі перукарської моди існує чимало відомих особистостей. Найдорожчим перукарем світу вже не один рік поспіль лишається Россано Ферретті. Його послуги обійдуться в $5-27 тис.

Одним із найстаріших перукарів світу вважають американця Ентоні Манчінеллі. Чоловік взяв до рук ножиці у 12 років. 105-й День народження зустрів на робочому місці. У Книгу Рекордів Гінессу Ентоні потрапив як людина, яка присвятила своїй роботі більшу частину життя.

Дехто воліє уникати перукарень. Головною своєю гордістю вони вважають неймовірно довге волосся.

Загальна довжина волосся матері Тере Лінн зі штату Іллінойс, США, та трьох її доньок становить 4 м. Тере розказує, що мити важке волосся їй доводиться стоячи на колінах. Кожного витрачає майже цілу пляшку кондиціонеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки із вадами довели, що теж красиві, і заробили купу грошей

Найдовша у світі коса серед чоловіків належала в'єтнамцю, Тран Ван Хайю. Помер кілька років тому. Його рекорд не зміг побити поки жоден чоловік. Довжина коси сягала 680 см.

Кілька років тому дитиною з найдовшим волоссям визнали бразильську дівчинку Наташу Мораес. У свої 12 років вона мала косу довжиною 1,5 м. На догляд за нею небагата родина щомісяця витрачала понад $50. Мали заощаджувати на їжі, аби купувати якісні шампуні для доньки. Вирішили дівчину підстригти.

Розкішне волосся 5-річної Мії Афлало з Тель-Авіва, Ізраїль, зробило її зіркою Instagram. На сторінку дівчинки в соціальній мережі підписалися більше 50 тис. людей. Вони активно коментують нові фото, які викладає її мама в інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Коса, вагою з дорослу кішку та родина з чотириметровим волоссям: сучасні Рапунцель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути