неділя, 09 вересня 2018 15:31

Жінки із вадами довели, що теж красиві, і заробили купу грошей
8

Провокаційна модель Мелані позує без одягу для відомого американського журналу моди
Мелані Гайдос позує перед камерою у романтичному образі
Зваблива Вікторія Модеста успішно передає сексуальний образ навіть із протезом
Модель Вікторія Модеста продовжує блискучу кар'єру після ампутації ноги
Пишнотілій Деніз Бідо не заважають бути успішною моделлю а ні зайва вага, а ні "апельсинова скоринка" на стегнах

9 вересня 2018 року у світі відзначають 72 річницю Міжнародного дня краси. Свято започаткував Міжнародним комітетом естетики та косметології СІДЕСКО. "Красиву" дату відзначають 33 країни світу. У багатьох державах проводять численні конкурси краси.

А от для того, аби підкорити світові подіуми та індустрію моди, не обов'язково мати природну вроду, наближену до стандартів "90-60-90". Сьогодні на подіумах працює чимало жінок, які завоювали популярність завдяки своїм природним недолікам.

Німецька арт-модель Мелані Гайдос від природи не має волосся, вій та брів. Не зважаючи на "заячу губ", знімається у провокаційних фотосесіях у стилі ню. Всесвітню відомість Мелані отримала у 2012 році, після того, як знялась у кліпі німецького музичного гурту Rammstein.

Пуерториканська модель Деніз Бідо підкрює світ моди своїми апетитними формами. Жінка з розміром одягу XXL є улюбленою моделлю багатьох дизайнерів спідньої білизни. В одному зі своїх інтерв'ю Деніз зізналась, що головна мета її кар'єри – довести оточуючим, що модель не обов'язково має важити 55 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-модель Ешлі Грем розповіла, який одяг варто обирати пишнотілим жінкам

Славу інопланетної моделі та дівчини з Космосу, зазнала українка Маша Тельна. Її найвиразнішою рисою є величезні світлі очі, завдяки яким Машу називають "інопланетною гостею", або "казковим ельфом".

"Родзинкою" латишського світу моди вважають молоду співачку та модель Вікторію Модесту. Під час пологів жінка травмувала ногу. Довелось зробити понад 15 операцій, але кінцівку не вдалось врятувати. Ногу ампутували, проте жінка продовжила свій модельний шлях. Зараз вона є однієї з найдорожчих моделей на Батьківщині.

Перший в історії міжнародний конкурс краси відбувся 19 вересня 1888 року, у Бельгії. Навіть в ті часи, змагання красунь не обійшлося без гучного скандалу. Жюрі конкурсу єдиногласно віддало титул найкрасивішої жінки алжирській красуні на ім'я Фатьма. Усі, хто хотів побачити найвродливішу учасницю, мали заплатити кошти за це видовище. А ось коли судді оголосили своє рішення учасницям конкурсу, одна із дівчат підійшла до Фатьми та плюнула їй в обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Жінки із вадами довели, що теж красиві, і заробили купу грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути