неділя, 06 січня 2019 17:56

Король Малайзії зрікся престолу через російську модель

  Король Малайзії Мухаммад V зрікся престолу. Фото: Liter.kz
Король Малайзії Мухаммад V зрікся престолу. Фото: Liter.kz

Мухаммад V - перший в історії Малайзії король, який зрікся престолу до завершення терміну своїх повноважень. Монарх залишив свій пост на фоні поширення чуток про те, що він у листопаді 2018 року одружився з російською моделлю, переможницею конкурсу "Міс Москва" 2015 року Оксаною Воєводіною.

Прес-служба королівського двору повідомила, що Мухаммад V завжди прагнув добре виконувати покладені на нього обов'язки і полишає пост із вдячністю уряду та, особливо, прем'єр-міністру. Водночас причини зречення престолу у заяві не повідомляються, передає "Німецька хвиля".

У Малайзії короля обирають кожні п'ять років. Мухаммад V був 15-м королем, його обрали у жовтні 2016. А у листопаді 2018, коли він начебто одружився з російською моделлю, офіційно тимчасово припиняв виконувати обов'язки короля, аргументуючи необхідністю поправити здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головну реліквію угорського народу зберігали в США

 

ЗМІ повідомляли про те, що 49-річний Мухаммад одружився з 25-літньою моделлю із Росії. Зазначалося, що весілля відбувалося у підмосковному елітному поселенні Барвиха. Журналісти також писали, що Оксана Воєводіна прийняла іслам та взяла мусульманське ім'я Ріхана.

 

Герцогиня Сассекська Меган Маркл має гардероб, який у 5 разів дорожчий за колекцію одягу придбану цього року іншими європейськими монархами. Сума у £406,662.55 оприлюднена королівським модним експертом UFO No More.

Зараз ви читаєте новину «Король Малайзії зрікся престолу через російську модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути