вівторок, 10 липня 2018 06:06

Коні, ліс і люстра з рогів - розкішне ранчо продають за $23 млн
11

На території ранчо площею 1 км кв знаходяться житлові будівлі та конячі стайні
Фото: LIV Sotheby's International Realty
На території ранчо площею 1 км кв знаходяться житлові будівлі та конячі стайні
На території ранчо площею 1 км кв знаходяться житлові будівлі та конячі стайні
На території ранчо площею 1 км кв знаходяться житлові будівлі та конячі стайні
На території ранчо площею 1 км кв знаходяться житлові будівлі та конячі стайні

Жінка-філантроп Шерон Магнес Блейк разом з чоловіком продають за $23 млн ранчо із американського штату Колорадо біля міста Денвер. Там вирощували коней - символів місцевої команди із американського футболу Denver Broncos.

Шерон розводить коней з 1990-го року. Тепер продає ферму. Каже, втомилася, повідомляє Bloomberg.

Шерон тримала коней разом з чоловіком, засновник компанії Tele-Communications Inc.,Бобом Магнесом. Коли він помер 1996-го, на ранчо жили близько 900 коней. Жінка продовжувала їздити верхи ще протягом 5 років. Коней розпродувала. 2002-го вона почала шукати нове ранчо зі своїм новим чоловіком Ерні Блейком. Тоді подружжя мало 30 коней.

З початку 1990-х Шерон є власницею коня з кличкою Тандер - талісмана футбольної команди Denver Broncos. Журналісти називають його іконою штату. Кінь бере участь в урочистих заходах та парадах. Насправді, Тандерів четверо, зізнається Шерон. "Тандер-1" (господиня називає їх саме так) помер сім років тому; "Танде-2" - на пенсії; "Тандер-3" - на активній службі, веде команду на поле перед кожною грою. Кожен раз, коли вони забивають, він провозить прапор внизу поля, а "Тандер-4" тільки тренується.

Блейки купили ранчо за $11 млн 2003 року. Близько $7 млн витратили на ремонт. Більшість змін були зроблені заради коней. Тепер продають його.

"Ми не буваємо тут частіше ніж кілька тижнів на рік. Витрати на утримання ранчо дуже високі", - говорить Ерні Блейк.

"Нам дуже прикро, що продаємо його. Нас це зачіпає, але треба ставати практичнішими. Ми стаємо старішими. Треба шукати речі, які більш відповідні до нашого віку", - каже Шерон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік продав маєток із золотими копальнями

Площа ранчо - більше 1 км². Там знаходиться арена для їзди на відкритому повітрі, стайня для коней, а також кілометри їздових стежок, які Блейк виготовив із дерев'яних трусок із зрізаних місцевих сосен. Є будинки для технічного персоналу, окремий будинок керуючого ранчо, трактор, човен та інша техніка.

Будинок для гостей має площу близько 700 м². Має шість кімнат з ванними, включаючи кімнату для господаря і "кімнату тещі" - там є окрема кухня і вітальня. Якщо винести меблі, будинок вміщує 200 людей, говорить Блейк.

Основний будинок трохи менший і має 6 спалень. Там зараз мешкають Блейки. Ерні говорить, що він більш "домашній".

На території знаходиться кілька джерел, сім ставків, поля і зарослі осики. Пасуться 60 корів і прогуляються дикі індики. Іноді забрідають лосі.

Маєток на французькій Рив'єрі Villa Les Cedres, що належав бельгійському королю Леопольду II, виставлений на продаж за $410 млн. Журналісти називають його найдорожчим будинком у світі. Villa Les Cedres нещодавно опинився в руках гігантів промисловості з виробництва напоїв Campari. Вони які виставили його на продаж 2017-го. Будівля має 14 спалень, басейн олімпійського розміру і сад площею 137,6 тис. м².

Зараз ви читаєте новину «Коні, ліс і люстра з рогів - розкішне ранчо продають за $23 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути